2777
2789
عنوان

امتحان ترم دوازدهم اولین امتحانش فرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 59 پست

اقا دعام کنید من برم باز بخونمممممم 

موفق باشینننننن

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
باورت نمیشه انقدر تحت فشارم که نگو نمیدونم چجوری زندم 😐هرکی جام بود خودکشی میکرد

ب منم داداشم گیر میده بخون بخون آخرش انقد گیر داد ما مامانمم گفت چیکارش داری تو خوندی چه تحفه ای شدی ک این بخونه😂😐

اینم میگذره سخت نگیر:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب منم داداشم گیر میده بخون بخون آخرش انقد گیر داد ما مامانمم گفت چیکارش داری تو خوندی چه تحفه ای شدی ...

دم مامانت گرم😂😂😂

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
دقیقا😭😂تو دیگه میخونی ؟؟؟من اگه بشه ۵نیم پاشم ۱۲ امتحانه

الان دارم دوره میکنم 

۵ونیم پا میشم باز دوره 7میرم 7ونیم امتحانه 

خیلی بدم میاد از درس  و استرس دارم دق میکنم ای خدا 😭😭😭🥲

پسرم نهم میخونه فردا زبان دارن البته کتبی میان ترم ولی یدونه ام لیسینینگ‌ ترم میدن 

امتحانات اصلی ترمشون از ۱۰دی شروع میشه😂

همگیتون‌ موفق باشین دخترای خوشگلم

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
الان دارم دوره میکنم  ۵ونیم پا میشم باز دوره 7میرم 7ونیم امتحانه  خیلی بدم میاد از درس & ...

وقتی خوندی استرس نداشته باش توکلت به خدا باشه و مرور کن خیلی. مطمئنم موفق میشی (:

🍓🍒                                                                       

فقط نمونه سوال حل کن 

بعدم بگیر به موقع بخواب 

نگران نباش

سر امتحانم چند بار چک کن برگه رو زود نده بیا بیرون 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
الان دارم دوره میکنم  ۵ونیم پا میشم باز دوره 7میرم 7ونیم امتحانه  خیلی بدم میاد از درس & ...

من که بدتر دارم تر میزنم

وقتی خوندی استرس نداشته باش توکلت به خدا باشه و مرور کن خیلی. مطمئنم موفق میشی (:

من چی پس

من چی پس

شما هم 

استرس باعث میشه به خود باوری نرسی  و نتونی به خودت تکیه کنی. تو خوندی پس استرست الکیه به جاش مرور کن خیلی و امیدت به خدا باشه مطمئنم فردا میای میگی خیلی خوب بود (:

🍓🍒