2777
2789
عنوان

این دخترایی که دوست میشن با پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 158 پست
ای بابا پس باید چه کردتوصیه برای من چیه

هیچی

رو ارتقای خودت کار کن تا مردای سطح بالا تو سن مناسب واسه آشنایی هدفمند بیان سمتت

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اگه نجابتتون به اینه که بدون اینکه یه نفرو بشناسین برین زیر یه سقف(ازدواج سنتی) تا اخر عمر بدبختی بک ...

خانم مدافع حقوق زنان من با اطلاع خانواده با فردی که فکر می‌کنم مناسبه آشنا می‌شم اونم نه یه سال دو سال تهش شش ماه بعد وقتی آشنا شدم و مناسب بود ازدواج می‌کنم اگه نه هم که هیچی 

اسم دوستیای سرگرم کننده و بی‌هدف و چند ساله رو به قصد ازدواج نزارید!

با حتی دوستی چند ساله هم اگه طرف یا خدا نخواد نمی‌تونی کامل بشناسی فرد رو و می‌بینی با همونی که ده سال دوست بودی و ازدواج کردی بعد دو سال طلاق می‌گیری

حالا ببینیم بدبخت کیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون یه آلت تناسلی گرفتن دستشون دنبال ببخشید رابطه جنسی مفتنهی نیازه نیازه

گل گفتی. من خواستگار سنتی هم دیدم از اون قماش. پسرای ایران بیشترشون بیمارن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
هیچیرو ارتقای خودت کار کن تا مردای سطح بالا تو سن مناسب واسه آشنایی هدفمند بیان سمتت

من این کارو کردم ولی اتفاقا برعکسه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
واقعا؟؟ اگه نیومد چی

خب نیاد

میخوای بری کنار خیابون تو ماشین شیشه دودی ببخشید باهات س... کنن و دنگ کافه بدی و با هزار منت ازدواج کنن باهات تازه اگهههه بکنن؟

پسرای الان فک کردی واسه دوس دختر ارزش قائلن؟

ولی نگران نباش

میان

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من ندارم ولی داشته باشم بهشون نمیگم چون دوست ندارم سر از کارم در بیارن یا وقتی کات کردیم بگن چی شد؟ یا فکر کنن طرف ولم کرده واینا بهتر هم هست نگیم

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

یه همکلاسی داشتم خیلی خ*راب بود

ولی عین سگ از پدر و برادرش میترسید😐💔

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣