2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه ازدواج هیچ سنی دیر نیست فقط شاید برای بچه دار شدن و اینکه بخای با پسر مجرد ازدواج کنی یکم مشکل پیش بیاد چون اکثر مردای بالای ۳۰ یا متاهلن یا نمیدونم چرا دختر ۲۰ ساله برای ازدواج انتخاب میکنن 

نه بهترین سنه به نظرم خیلی کمتر اشتباه میکنی  اگه شغل موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشه خاستگار خ ...

امسال یهو بطرز عجیبی تمام دوستام واطرافیانم که سن منن ازدواج کردن ، ۲۷ سالمه اما حس میکنم‌شاید‌نشه‌هیچ وقت 

از همین‌الان خودمو بالای ۳۰ سال گذاشتم که این گپ سه ساله تا ۳۰ رو واسه خودم بزرگ‌ نکنم که حالا اگه سی شدم و اتفاق نیفتاد نارحت نشم 

منظور منم‌همون‌موردای مجرد و خوب بود 

منم ۲۹ ام مجرد غصه نخور زندگیه دیگه هر کی یه ماجرای متفاوت داره همه دوست دارن ازدواج کنن حتی اونایی که میگن نمیخام و دوست ندارمم ته دلشون ارزوی ازدواج موفق دارن ولی از ۲۵ که رد شدم همیشه با خودم میگم خودت چیا کشیدی تو دنیا مگه خودت راضی هستی از این دنیا که میخای با ازدواج پای یه موجود معصوم و بی گناه دیگه رو به این دنیا وا کنی بنظرم این دنیا مفتشم گرونه 

امسال یهو بطرز عجیبی تمام دوستام واطرافیانم که سن منن ازدواج کردن ، ۲۷ سالمه اما حس میکنم‌شاید‌ ...

عزیزم سعی کن تو اجتماع باشی اصلااا ناامید نشو خیلیم شاد باش شاید افسرده‌ای باعث میشه ازت فاصله بگیرن 

اگه شاغلی خوب میتونی با همکارات اوکی شی اگه سرکار نمیری سعی کن یه حرفه‌ای رو یاد بگیری مستقل شی 

نمیدونم چطوری برات توضیح بدم اینا نریزن سرم 

میخورنم اگه خیلی واضح بگم😕

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

منم ۲۹ ام مجرد غصه نخور زندگیه دیگه هر کی یه ماجرای متفاوت داره همه دوست دارن ازدواج کنن حتی اونایی ...

منم از ۲۵ به بالا افکارم عوض شد فکر میکنم ۲۵ به بالا سنین سرنوشت سازیه باید تصمیمتو‌بگیری و تکلیفتو با خودت روشن کنی  

خب غریزه انسانه جنگ با غریزه هم سخته واقعا، این که همه اعتصاب کنیم فرزند نداشته باشیم و از الان بخوایم فکر کنیم که یکیو بدبخت نکنیم هممون منقرض میشیم که 

منم خیلی سختی کشیدم اما ازینکه به این دنیا اومدم ناراحت نیستم چون نقطه مقابلش وجود نداشتنه ، همین که تا الان یکسری حسای دنیا رو‌تجربه کردم خودش خیلیه کلا به نظرم هرچیزی از وجود نداشتن بهتره

بازم میگم با شرایط مناسب باید فرزند اورد نه با این تفکر که خدا روزیشو میرسونه اما ناامید شدنم سمه چون با قبول شرایط بددر راستای همون شرایط ناخوشایند پیش میری و همون چیزی میشه که فکرشو میکردی 

خلاصه بگم‌امیدوارم هممون بتونیم طعم خوشبختیو بچشیم یروزی 🤗

عزیزم سعی کن تو اجتماع باشی اصلااا ناامید نشو خیلیم شاد باش شاید افسرده‌ای باعث میشه ازت فاصله بگیرن ...

از زمان شروع کرونا تا الان کلا خونه نشین شدم ارشدمم‌ خیلیی  طولش دادم ،  دو سال پیش باید دفاع میکردم  

همین افکار پوچ و ترسناک مانع شدن یجورایی 

خدا رو شکر تا یک ماه دیگه باید دفاع کنم و بعدش برم سر کار ولی آره تقریبا همیشه تو خونه بودم این سه سال رو 😶

منم از ۲۵ به بالا افکارم عوض شد فکر میکنم ۲۵ به بالا سنین سرنوشت سازیه باید تصمیمتو‌بگیری و تکلیفتو ...

من که نمیگم هیشکی بچه نیاره و هممون منقرض بشیم ولی ادمایی امثال من که خودشون تو دنیا اضافه ان واقعا اوردن بچه بزرگترین ظلمه برام من هیچ طعم شیرین و حس شیرینی که تو میگی نچشیدم این دنیام بنظرم خیلی زشت تر ازونه که بخای بچه بیاری بی پولی مریضی فرهنگ مریض چه چیز زیبایی هست که بچم بیاد ببینه

از زمان شروع کرونا تا الان کلا خونه نشین شدم ارشدمم‌ خیلیی  طولش دادم ،  دو سال ...

اشکال نداره سعی کن خیلی پر انرژی باشی واسه جذب کردن خیلی جواب میده

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

من که نمیگم هیشکی بچه نیاره و هممون منقرض بشیم ولی ادمایی امثال من که خودشون تو دنیا اضافه ان واقعا ...

عزیزم  منظور من این بود تو نامیدی نمون ، در مورد خودت همچین حرفیو نزن، تا الان بی معنی و سخت بوده هنوز خیلی وقت داری شاید  بعدا زندگیه شما هم رو غلتک بیفته و بتونی به آرزوهایی که داری برسی 🤗