2777
2789
عنوان

از خانواده شوهرم ناراحتم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 59 پست
 گلم موضوع من دست بی نمکه تقصیر اینا هم نیست تقصیر خودته که دستم بی نمکهنهن

نتیجه گیری من از حرفای دوستان این بود که مثلا اگه خواهر شوهرت بهت زنگ نزد بی تفاوت باش♥️

خوبه که اونم مقصر بدونی

یه چیزی یادم رفت بگم عزیزم برادرم سنگین نیست زن برادرم سنگینه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نتیجه گیری من از حرفای دوستان این بود که مثلا اگه خواهر شوهرت بهت زنگ نزد بی تفاوت باش♥️

اره عزیزم اون هم آدمه شاید حواسش نبوده یا عقلش نرسیده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

جنابعالی بزرگی کن ،بزرگوار بودن خودتو نشون بده 

حالا یه بار دو بار حتی سه بار پیش قدم شو خودت جویای حالشون شو ،شاید یه عده بگن کوچک نکن خودتو ولی نه اتفاقا تا کوچکی نکنی به بزرگی نمیرسی ،وبعد شخصیت بزرگ خودتو نشون میدی،،،اگه دیدی با این محبتها یا جاهای دیگه محبت کردین جواب نگرفتین اونموقع کینه به دل نگبر بیخیال شو اینا چیزی حالیشون نیست ،،هیچ وقت تو زندگی نزارین چیزهای کوچک وپیش پا افتاده اذیتتون کنه دلتون بزرگ کنید تا راحت زندگی کنین

کسی رو میخوام در زندگی اهل عشق ورزیدن باشه تا جان نثارش کنم ،مهربون باشه با اخلاق باشه تا هستی ام را به پاییش بریزم ،نه فقط تو خونه اشپزی کنه یا سرکار بریم بیایم ،رفیق همدمم باشه،چنان مهر صفا باشه که نه من با دنیا عوضش کنم نه اون با دنیا عوضم کنه ،،اونوقت زندگی زیباست ،واین یعنی غیرت یعنی وفا یعنی انسانیت ،زن جایگاه بزرگ و ویژه ای در زندگی دارد ،جوری که با تلخ کامیش زندگی تلخ وبا شادمانیش زندگی شاد و شیرین است ،
جنابعالی بزرگی کن ،بزرگوار بودن خودتو نشون بده  حالا یه بار دو بار حتی سه بار پیش قدم شو خودت ...

اتفاقا من خیلی زیاد پیش قدم شدم ، از دو سه بار هم بیشتر ... دیگه آمارش از دستم در رفته 

الان بیخیالشون شدم دیگه 

اتفاقا من خیلی زیاد پیش قدم شدم ، از دو سه بار هم بیشتر ... دیگه آمارش از دستم در رفته  الان ب ...

بیخیال باش وکاری ب کارشون نداشته باش کینه هم به دل نگیر یعنی لازم نداره کینه به دل بگیری یا دلخور بشی چون چیزی حالیشون نیست

کسی رو میخوام در زندگی اهل عشق ورزیدن باشه تا جان نثارش کنم ،مهربون باشه با اخلاق باشه تا هستی ام را به پاییش بریزم ،نه فقط تو خونه اشپزی کنه یا سرکار بریم بیایم ،رفیق همدمم باشه،چنان مهر صفا باشه که نه من با دنیا عوضش کنم نه اون با دنیا عوضم کنه ،،اونوقت زندگی زیباست ،واین یعنی غیرت یعنی وفا یعنی انسانیت ،زن جایگاه بزرگ و ویژه ای در زندگی دارد ،جوری که با تلخ کامیش زندگی تلخ وبا شادمانیش زندگی شاد و شیرین است ،
انشالله به این درجه از عرفان برسم😂

😅😅😅😅عرفان نمیخواد غرور میخواد

اونو تا دلت بخواد دارم 😁

پس موفق میشی🌹

انشالله 🙏🏻 واقعا ی سری آدما سمی ان تو زندگی آدم که باید حذف بشن یا حداقل کم رنگ

دقیقا زمانی به  یه پیروزی بزرگ میرسی که تونسته باشی ادمهای الکی دور برتو حذف کنی ،واسه شلوغ کاری هم به درد نمیخورن هستند از این ادمها دور بر من ولی سه ساله حذف شدند

دقیقا زمانی به  یه پیروزی بزرگ میرسی که تونسته باشی ادمهای الکی دور برتو حذف کنی ،واسه شلوغ کار ...

چه خوب 

در حد معقول بمونن بقیه خط بخورن 

اما اینکه آدم رو بیخیالی خودشم کار کنه مهمه من خیلی بیخیال نیستم

چه خوب  در حد معقول بمونن بقیه خط بخورن  اما اینکه آدم رو بیخیالی خودشم کار کنه مهمه من ...

بیخیالی هم زیاد چیز بزرگی نیست ،،مثلا اگه یه لیوان شکست که این لیوانو خیلی دوس داشتی ،بجای اینکه ناراحت باشی چرا لیوان شکست اینا ،،ناراحت نشو ودر یه فرصت یکی دیگشو بگو میخری فکرم نکن که چیو چی شد،چنبار اینکارو تکرار کنی ،میشی یه ادم تقریبا بیخیال