2777
2789
عنوان

خانم های زرنگ در مورد مادرشوهر بیایید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 65 پست

اسی ببخش شاید بد عنوان کنم ولی نیتم آرامش شماست اگر فکر میکنی با رفتن به اونجا شوهرت رو میتونی خر کنی و رابطتون با شوهرت بهتر میشه برووو در اصل همیشه آدمای دانا همه ی درها رو نمیبندن کم برو ولی کلا رفت و امد رو قطع نکن چون سوهرت هم به اندازه ی مادرشوهرت مقصره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان با شوهرم عالی هستیم

و میدونه مادرش مقصره

ولی چون میبینه کوتاه نمیاد به من میگه

حتی شوهرم دوست داره بچه دار بشیم.

نه به خاطر خود بچه

به خاطر اینکه مادرش از هر شیطون بیاد پایین

همتون اشتباه در اشتباه

همسر حرف ببر و بیار ، مادرشوهر فضول ، عروس بددهن

این چه حرف زشتی بود که به همسرت گفتی ؟ همه دعوا میکنن ولی این حرفی که شما زدی خیلی زشته ،چطور تونستی بگی اصلا ؟

الآنم تنها راهش ،بشین با همسرت صحبت کن ، بگو هم من حرف زشت زدم هم تو، منتها من خبرچینی نکردم ، اگه تو میای از پدرم عذرخواهی کنی منم میام از مادرت عذرخواهی میکنم . ولی چون خودت خراب کردی و حرف بردی باید خودت درست کنی و اگر میخوای روابط من و مادرت بهتر بشه باید بری پیش مادرت بگی من اونشب عصبی بودم و خانمم همچین حرفی نزد و من اغراق کردم .

اینجوری شمام نیاز نیست بری عذرخواهی ، ولی واقعا توبه کن ،خیلی حرف زشتی زدی .

و میدونه مادرش مقصرهولی چون میبینه کوتاه نمیاد به من میگهحتی شوهرم دوست داره بچه دار بشیم.نه به خاطر ...

اصلا دلتو خوش نکن که الان رابطتون عالیه ، فقط کافیه تب به سر مادرش بیاد ، ببین اونموقع یادش میاد چطور بهش توهین کردی و راهشو به خونتون بستی ، اونموقع بلاهایی که فکرشم نمیکنی سرت میاد .

تا دیر نشده سریع جم و جور کن قضیه رو ، رفت و آمد در حد معقول با حفظ احترام بدون صمیمیت باهاشون داشته باش ، قطع ارتباط با مادرشوهر بسیار کار نادرستیه، فراموش نکن که دنیا بدجوری گرده

خدا نگذره از هرکسی که بین زنده شوهرا از عمد میخواد فاصله بندازه

عزیزم کاز خوبی کردی دوتایی رفتین ...به نظرم از این به بعد فکر این باش ارامش زندگیتو برگردونی ، سعی کن وارد بحث نشی و هرگز تو بحث توهین نکنی دیگه ،فقط هرزمان لازم شد با قدرت موضعتو اعلام کن و سر چیزی که درسته بمون و کوتاه نیا

اسی تا اینجاش خیلی خفن پیش رفتی دمتم گرم شوهرت الان تو تیم توعه یکاری نکن مادرش پرش کنه توروبده کنه تا اینجاها حرف تو بوده الان باید یکم کوتاه بیای با شوهرت نیم ساعت بری خونه مادرش نیم ساعت بشینی خیلی عادی نه معذرت خواهی کنی نه به روی خودت بیاری اینجوری شوهرتم سرش یک منتی گذاشتی که بخاطر تو اومدم زرنگ باش اسی نمیتونی یکدفعه قطع ارتباط کنی

بنظرت روز مادر برم خونش یا نه؟

شوهرت چی می گه؟؟و اینکه مادر شوهرت چجور زنیه ؟؟ کینه ایه؟؟ مثلا مادر شوهر من انقدر لجنه که در چنین مواردی یا راه نمیده و درو روت باز نمی کنه و شروع می کنه بهت بد و بیراه گفتن یا اول درو باز می کنن وقتی رفتی نشستی شروع می کنن دعوا کردن و میندازنت از خونشون بیرون.واسه همین هم من به همین راحتی پا نمی شم برم دم در خونشون.اما اگر زن منطقیی و عاقلی باشه چرا که

نه.یه شاخه گل و یه جعبه شیرینی می خرم و روز مادر میرم خونشون

شوهرت چی می گه؟؟و اینکه مادر شوهرت چجور زنیه ؟؟ کینه ایه؟؟ مثلا مادر شوهر من انقدر لجنه که در چنین م ...

شوهرم میگه بریم نیم ساعت بشینیم خونه مامانم

ولی چون مادرش آدم پر حاشیه ای هست من دوست ندارم برم. چون اگه برم باز یه حرفی درمیاره از توش. و رابطمون باز میشه و دوباره نفله بازی هاش شروع میشه.

مادرش خیلی با سیاسته. اگه با شوهرم برم جلوی شوهرم کلی بوسم میکنه که دلم وا شد اومدی و از این حرفا که بخواد به پسرش بگه من زن تو رو دوست دارم. مشکل از زن تو هست. ولی اگ تنها برم تا بتونه میچزونه من رو.

امتحان کردم قبلاً این رو

اسی تا اینجاش خیلی خفن پیش رفتی دمتم گرم شوهرت الان تو تیم توعه یکاری نکن مادرش پرش کنه توروبده کنه ...

شوهر و خانواده شوهر من منت حالیشون نمیشه

میگن دیدی ما زورمون بیشتر بود مجبور شد بیاد

اصلا دلتو خوش نکن که الان رابطتون عالیه ، فقط کافیه تب به سر مادرش بیاد ، ببین اونموقع یادش میاد چطو ...

اگه کاراش رو بگم سرت صوت میکشه

روزی که پاگشا کرد منو واسش یه گل طبیعی توی گلدان بردم

بعد به دروغ به شوهرم گفته بود خاک گلدان رو عوض کردم توش دعا بود که بخواد من رو خراب کنه.

منم پشت دستم رو داغ کردم که دیگه واسش هدیه بخرم.

این یکیش بود فقط