2777
2789

یه جا کار میکنم که صاحب کارم ۴,۵تا شعبه داره .

دیروز یه لباسی و آورد گفت تنت کن ببینم تنخورش چجوریه؟ 😐 در صورتی که میتونست بده دوست دخترش که همکارمه و پیش خودشه تو اون شعبه ،پرو کنه😐 یکی دوبار هم ناراحت بودم و صبح بود ،بهم گفت میخوای بیفتن دنبالت🫤😐 مجرده و ۴۰و خورده ای سالشه. یه چندتا حرکت دیگه ازش دیدم که نمیخوام بگم . بنظرتون نرماله؟ 😐😐

حس میکنم میخواد ببینه شما پا میدی بهش

بدم اومد یجوریه گفت که لباس پرو کنی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه چقدر مذخرف وچندش چقدر بی لول

یه چندتا حرکت دیگه هم دیدم . مثلا میگه کاری داشتی بهم بگو یا یه بار ناراحت بودم و دعوام شده بود با همکارم میخواستم برم ،دست کشید رو سرم 🫤🫤

قربون صدقه زیاد میره ،من رو حساب اینکه کارش لنگ نباشه و زبون بازه میذارم 😐

چندشه

درکت میکنم منم یجا میرفتم کارورزی قربون صدقه میرفت اشغال بعدا کم کم جلو تر رفت که اومدم بیرون

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.