2777
2789

از مدرسه چندتا دوست داشتم که اونام یا طرف بد بوده بعد یه مدت قطع ارتباط میکردم یا خودشون کلا شمارشونو عوض کردن کلا شانس و توانایی بالایی تو دوست یابی ندارم متاسفانه

نمیگم از تنهایی بدم میاد چرا اتفاقا خیلی لذت میبرم ولی پارتنر و شوهر و اینام ندارم

تنها خرید میرم یا با خواهر و برادرم میام اونام یکی دو دفعه میان همیشه که نمیتونن

بعد مثلا تنهایی میرم کافه میشینم خوب حوصله آدم سر میره😥😭

هرچقدر برای این موضوع دوست نداشتن غصه میخورم برام عادی نمیشه

پس اینایی که دوست پایه دارن تو کافه ها و دور دورا کیا هستن؟چطوری دارن اصلا😭

این جهان که نشد؛قرار ما جهان بعدی کنار حفره های ماه عزیز دلم.....

من هیچوقت تو زندگیم دوست پایه نداشتم

یه دوست ۷ساله هم داشتم تا سر کوچه هم نمیومد انقدر پایه نبود پشم ریزون بود

چه برسه به گشتن و اینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوستی ندارم ولی تا حالا بهش فکر هم نکرده بودم 😅😅 تنها میرم کافه و کلا همینه دیگه ولی خب یهو دیدی تو همین تنها کافه رفتنا دوست پیدا کنی یا کلاسی چیزی میری ....

منم ندارم چون بنظرم ادم خوبپیدا نمیشه با هر کی دوست میشدم یه رفتازیش ناراحتم میکرد فهمیدم تنهایی بهت ...

اینکه آره ولی بقیه ی چیزا چی؟

میری بیرون بگردی؟اصلا کسی هست باهاش بری؟

منم دوستی ندارم ولی تا حالا بهش فکر هم نکرده بودم 😅😅 تنها میرم کافه و کلا همینه دیگه ولی خب یهو دی ...

من به کافه خیلی خوشگل دیدم

ولی شلوغ بود

دیدم حتی روم نمیشه تو اون شلوغی من یه نفره برم بشینم😭

من به کافه خیلی خوشگل دیدمولی شلوغ بوددیدم حتی روم نمیشه تو اون شلوغی من یه نفره برم بشینم😭

اتفاقا برو شیک خوشمزه سفارش بده عکس بگیر بخور لذت ببر به این خوشمزگی 😋😋😋

من ۳۰سالمه ازدواج کردم و دوست صمیمی ندارم یعنی تا پارسال یه دونه داشتم و افتخار میکردم که یه دونه خوبشو دارم که حدود ۱۲ ساله دوستیم و در جریان تمام جزئیات زندگیم بود اما همونم چسبید به یه پسر دوزاری و خودشو نشون داد . الانم حس تو رو دادم میگم چرا تک بعدی بودم و دایره دوستام محدود بود که الان هیچکی ندارم ولی خب آدما یهو عوض میشن اونی که فکر میکنی تهش خوب درنمیاد