2777
2789
عنوان

از خانواده شوهرم ناراحتم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 59 پست
بزار اصل قضیه رو بگم بعد قضاوت کن  عروس ما دختر دایی منه و دایی ام پسر عموی همسرم  پدرشو ...

مشکل اینجاست که برادراتون هر تغییر رفتاری میدن از چشم عروس و خانواده عروس میبینین از کجا معلوم برادرتون خودش به این نتیجه نرسیده باشه و به اونا نگفته باشه ؟!

الان شوهر من به خانوادش کم زنگ میزنه یا کم میره خونشون از چشم من میبینن اما خدا میدونه من همش میگم تو زنگتو بزن دیدن برو اما دیگه از من توقع نداشته باش 

نه بابا اصلا نسوزه این شخصیت توعه ک ایجاب میکنه خوب باشی از ادمای این شکلی انتظار خوب شدن نداشته باش ...

دقیقا باید انتظارمو به صفر برسونم ...

هرچند تاحالا هم چیزی جز دردسر نداشتن تا کمک کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم نمیرفت خونه برادرش میخاسن اشتیش بدن اینم نمیرفت دوباره زنگ زدن شوهرم گفت چیکار کنم من گفتم برو

اگر نرفتی کسی چیزی نمیگه خانوادت میگن زنش نزاشت بیاد 

گفتم من عروس این خانوادم غریبم فقط منو مقصر میدونن

کلا عروس همیشه مقصره

مشکل اینجاست که برادراتون هر تغییر رفتاری میدن از چشم عروس و خانواده عروس میبینین از کجا معلوم برادر ...

خوب نخوندی اصلا برادرم چیزی نگفته اصلا اون هیچکاره آیت 

عیب نداره گلم قاضی واقعی خداست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چون بجای اینکه برن دکتر خودشون رو درمان کنند، دختر مردم که ازهمه جا بیخبره، رو آزار میدن ، مادر پدزش ...

آی گفتی 

خانواده شوهر من بیماری روانی دارن از نوع شدیدش 

ی ذره ببینن خوشحالی یا میخندی سریع میزنن تو برجک آدم 

همش بدبخت باشی خوشحالن 

شوهرم نمیرفت خونه برادرش میخاسن اشتیش بدن اینم نمیرفت دوباره زنگ زدن شوهرم گفت چیکار کنم من گفتم برو ...

دقیقا من ی‌مسافرت برم میگن زنش نذاشت بیاد پیش ما 

واقعا ما چه گناهی کردیم عروس ی خانواده بی فرهنگ شدیم 

همیشه حسرت خانواده هایی رو میخورم که هوای عروس رو دارن ... خوشبحالشون واقعا

چه عیبی داره که به پسرشون زنگ زدن؟ داداش من کرونا گرفت زنگ هم نزدم که مزاحم نشم فقط بهش پیام دادم ز ...

مریض داری واقعا سخت تر از مریضیه ..آدم تو این مواقع توقع داره یه همدردی یا دلجویی ازش بشه،

خوب نخوندی اصلا برادرم چیزی نگفته اصلا اون هیچکاره آیت  عیب نداره گلم قاضی واقعی خداست

میدونم گلم من ماجرا رو نمیدونم و از نزدیک ندیدم 

اما خانواده شوهر همیشه پسرشون رو از همه چیز مبرا میدونن و همه چیز رو از چشم عروس و خانوادش میبینن 

ممکنه برادرتون خودش تصمیم گرفته باهاتون سرسنگین باشه و خودش به این نتیجه رسیده باشه و شما داری از چشم اونا میبینی خودت میگی قاضی خداست 

مریض داری واقعا سخت تر از مریضیه ..آدم تو این مواقع توقع داره یه همدردی یا دلجویی ازش بشه،

دقیقا گلم 

بعد حس ی موجود اضافی تو خانوادشون بهت دست میده 

انگار تو اضافی هستی و تو رو نمیبینن

میدونم گلم من ماجرا رو نمیدونم و از نزدیک ندیدم  اما خانواده شوهر همیشه پسرشون رو از همه چیز م ...

اتفاقا من معتقدم مقصر اصلی برادرمه که بی معرفته

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

گلم موضوع من دست بی نمکه تقصیر اینا هم نیست تقصیر خودته که دستم بی نمکهنهن