من فامیلن مامان و بابام بعد سی ساله ک از شهر خودشون جدا شدن واومدن شهر دیگه، درس خوندن و کارمند شدن پدرو مادر خودشونم باز معلم و نظامی بودن ولی وای از فامیلای دیگه ، ازاینان ک تو عروسیا ده تا ده تا غذا زیرچادر و کیف قایم میکنن ، وای یه زن عمو دارم ک تو فاتحه خونی هرچی غذا مونده بود ریخت تو سفره یکبار مصرف گره زد با خودش برد،حالا وضعشونم توپه ها.بعد بچه هاشون همه چرک و کثیف ازاینا ک شلوار گرمکن میپوشن روش لباس عروسکی🤦🏼♀️زناشون همه چادر کهنه و دمپایی پلاستیکی میپوشن واسه توشهر اومدن ولی پولدارن عشق طلا و ماشین انچنانی هستن ولی تو خونه هاشون یه دست مبل هم ندارن.خونه هاشون همه کثیییف دسشویی هاشون عین دستشوییای بین راهیی.مثلا دکورشون پرده زرد و فرش قرمز ومیزتلویزیونی فرفوژه طلایی و اینا همشونم مال یه دهاتی هستن ک اسمشو نمیارم به شدت بی فرهنگ و بی ادب مثلا کوچیک بودیم میرفتیم مراسم میدیدم پوشک بچه رو عوض میکنن تو سطل نمیندازن همونجا ولش میکنن.حتی خونه هاشون نمیشه چیزی خورد چون ظرفاشونو با ریکا نمیشورن فقط با اب خالی
همیشه فکر میکنم اگر ازدواج مردم چحوری مثلا عمه ام رو بهش معرفی کنم😬😓😕
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
میخوای اول راه باعث بشی تو ذوق همه بخوره؟ ول کن بابا چند تا دوست خانوادگی دعوت کن
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
تیپاشون افتضضضاح مثلا با پاهای کثیف و ناخنای کج وکوله صندل میپوشن و یه مانتو مدل عهدبوقی وشلوار لی برفکی یا ساپورت ورزشی و رژ بنفش و رژگونه قرمز و موها زردقناری سوخته
تیپاشون افتضضضاح مثلا با پاهای کثیف و ناخنای کج وکوله صندل میپوشن و یه مانتو مدل عهدبوقی وشلوار لی ...
اسی ولی خیلی مشتاق شدم ببینمشون مگه هنو هستن از اینا تو ایران😃😃😃
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
واای یکی اومد خرف دل منو گفت. من الان موندم اگه عروسی کنم کی رو دعوت میکنم؟ فامیلای ما دوبه هم زن و دنبال حاشیه و حرف هستن. با بیشترشونم قهر هستیم و حرف نمیزنیم! کسی رو ندارم دعوت کنم
مثلا یکیشون خونواده عموم هستن و یکی از عمه هام اینا رو چکار کنم؟ بیچاره خواهرام هرکدوم بیخیا ...
فامیلی که سال به سال نمیبینی چرا باید عروسی دعوت شه