2777
2789
عنوان

بهم میگن منزوی هستی

385 بازدید | 11 پست

تمام دوران نوجوانی و اوایل جوانی فکر می‌کردم لابد یه مشکلی دارم که از جمع گریزانم. از مهمونی و عروسی و اردو و هرجا که تعداد زیادی آدم دور هم بودند فراری بودم و خودم هم نمی‌دونستم چرا! اما الان دلیلش‌رو می‌دونم، چون من یک درونگرا هستم.   

الان می‌دونم درونم چی داره میگذره. می‌دونم درون من پر از گیرنده‌ست، گیرنده‌هایی که تمام داده‌های جهان اطرافم رو با جزئیات به من می‌رسونن. بخاطر همینه که توی جمع و شلوغی، آشفته میشم چون یکدفعه کلی اطلاعات از محیط وارد ذهنم میشه و من فرصت کافی برای ساماندهی اون همه اطلاعات ندارم. بخاطر همینه که در خلوت، در سکوت و در تنهایی حالم خیلی خوبه. 

حالا یاد گرفتم چطوری حلقه‌ی امنی از آدم‌ها برای خودم درست کنم و در مواقع ضرورت، نیازم به معاشرت رو با اون‌ها تامین کنم. آدم‌هایی که تعدادشون خیلی کمه اما کافیه. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم یک عدد آدم درونگرا هستم متاسفانه

چرا متاسفانه؟ کجاش اذیتت می کنه؟

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
درونگراهاباجمعی ک راحتن میشن برونگرا

احتمالا تجربه‌ی هر درونگرا با درونگرای دیگه متفاوته. برای من تعداد آدم‌ها از یه حدی که بالاتر بره و شلوغ بشه، کلافه میشم.