2777
2789
عنوان

دیشب بله برون خواهرم بود

3195 بازدید | 23 پست

براش دعا کنید خوشبحت بشه

منم برای خوشبختی شما دعا می‌کنم🙏🏻🌹

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
خب چه کاریه هرکی برا خودش دعا نیکنع

نمیریییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه کاریه هرکی برا خودش دعا نیکنع

میگن با زبانی دعا کنید که باهاش گناه نکرده باشید

حالا شما هم مجبور نیستی برای کسی دعا کنی😄

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

مبارک باشه خوشبخت ترین باشه 

کاش منم ی خواهر مهربون داشتم که هوامو داشت   

توروخدا سرعقدش برای ازدواج نیکو و عاقبت بخیری منم دعا کنین اسمم زهراست دلم خیلی گرفته و شکسته

اسی این خیلی زشته وبی احترامی هست ما تاپیکهاتو رو دنبال میکنیم وسوالی ازشما میپرسیم بی جواب میزارید مارو.......

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
اسی این خیلی زشته وبی احترامی هست ما تاپیکهاتو رو دنبال میکنیم وسوالی ازشما میپرسیم بی جواب میزارید ...

اره دقیقا کاش توضیح بدن

من سیو کردم کاربریشون رو

برا اینکه دنبال میکنم شون

ودوست دارم خانم باادبی ب نظر میان

انشالله سرفرصت بیان کامل بگن جریانات این روزا رو

سلام 

امیدوارم که حالتون خوب باشه 🌹🌹

من شنبه زایمان کردم 

الان بعد از چند روز گوشی رو برداشتم دارم یه نفسی میکشم

در مورد آبجیم هم که شب یلدا بله برونش بود و خداروشکر همه چیز داره خوب پیش و میره و میخوان قرار عقد بذارن

مبارک باشه خوشبخت ترین باشه  کاش منم ی خواهر مهربون داشتم که هوامو داشت     تور ...

چشم عزیزم🌹🌹🌹

مباااارکه❤ با همون هم دانشگاهیش ازدواج کرد؟

ممنون 🌹

بله، هنوز عقد نکردن