کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نینیسایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ایویاف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
عزیزم؛ مبارکه... شوهرتون با هم کلاسی خواهرتون صحبت کرد؟ شرایط رو پذیرفت؟خواهرتون با همون ازد ...
خیلی ممنون عزیزم 🌹🌹
بله صحبت کردن و با شرایط کنار امد
البته شوهر منم از اول شرایط رو میدونست و الان این رفتارشه
بله اگر خدا بخواد قراره عقد کنن
کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نینیسایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ایویاف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
اسی این خیلی زشته وبی احترامی هست ما تاپیکهاتو رو دنبال میکنیم وسوالی ازشما میپرسیم بی جواب میزارید ...
پایینتر توضیح دادم عزیزم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانوادشم کنار اومدن با شرایط?? تحقیقات کردند?? ببخشید میدونم شخصیه دلت خواست ج بده خوشبخت و عاقبت ...
مرسی عزیزم قیمت خودت انشاءالله🌹
نه تحقیقات نرفتن اگر میرفتن خبردار میشدیم
راستش فکر نمیکنم از ته دل کنار امده باشن
همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻 حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡