2777
2789
عنوان

دیشب بله برون خواهرم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3195 بازدید | 23 پست
عزیزم؛ مبارکه... شوهرتون با هم کلاسی خواهرتون صحبت کرد؟  شرایط رو پذیرفت؟‌خواهرتون با همون ازد ...

خیلی ممنون عزیزم 🌹🌹

بله صحبت کردن و با شرایط کنار امد

البته شوهر منم از اول شرایط رو میدونست و الان این رفتارشه

بله اگر خدا بخواد قراره عقد کنن

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
اسی این خیلی زشته وبی احترامی هست ما تاپیکهاتو رو دنبال میکنیم وسوالی ازشما میپرسیم بی جواب میزارید ...

پایین‌تر توضیح دادم عزیزم

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون عزیزم 🌹🌹 بله صحبت کردن و با شرایط کنار امد البته شوهر منم از اول شرایط رو میدونست و ا ...

خانوادشم کنار اومدن با شرایط??

تحقیقات کردند??

ببخشید میدونم شخصیه دلت خواست ج بده

خوشبخت و عاقبت بخیر بشه ان شاءالله

خانوادشم کنار اومدن با شرایط?? تحقیقات کردند?? ببخشید میدونم شخصیه دلت خواست ج بده خوشبخت و عاقبت ...

مرسی عزیزم قیمت خودت ان‌شاءالله🌹

نه تحقیقات نرفتن اگر میرفتن خبردار میشدیم

راستش فکر نمی‌کنم از ته دل کنار امده باشن 

مبارکش باشه خوشبخت بشن الهی ب حق ۱۴ معصوم

برا منم ددعا کنه زودتر بیاد 🥺

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
پایین‌تر توضیح دادم عزیزم

مبارکا باشه، همقدم نو رسیدتون وهم ازدواج خواهرتون، انشاالله که خوشبخت بمونن کنارهم وتا ابد لذت ببرن از باهم بودن🌹

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁