2777
2789
عنوان

مشورت در مورد خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 43 بازدید | 42 پست
اما میتونی دومی رو بگیری چند سالی زندگی کنی بعد پولت بیشتر شه بری یه دوخوابه تو همون محل اولی بگیری
تو یه طوفان من جزیره... من ناپلئون تو دزیره...جز تو کی میتونست از من همه دنیامو بگیره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردانه جان با پولم باید 10-12 سال ساخت بخرم.که هرچی دیدم به دلم نبود.و همه اش باید 10 تومنو خرج کنی.یا محله اش میشه نزدیک همون خاک سفید که من تو مخم نمیره
خداجون مرسی که خوشبختیمون کامل شد. برای سالم به دنیا اومدن دخملم برام دعا کنید. مرسی. 
شما بجه داری اصلا دنبال یه خواب نباید بری بچه باید بره اتاق خودش
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
بگرد یه دوخوابه که به دلت بشینه پیدا کن بچه باید مستقل باشه از نظر من مهمترین نکته اینه که بچت اتاق داشته باشه
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
ازبین اینا اولی بهتره ولی بازم درکنارش بگردین اگه بتونین اسانسوردار پیداکنین خیلی بهتره
یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
طبقه سوم بدون اسانسور و بدون پارکینگ رو از سرت بیرون کن یه زمانی بخوای بفروشیش میفهمی چه کلاهی سرت رفته دومی باز بهتره اینو من از جنبه اقتصادی و ...میگم درباره تمیز و کثیف و ..بودنش کاری ندارم ببین کلا تو مساله خونه به مسائلی که هرگز تغییر نمیکنه توجه کن خونه رو میشه بازسازی و تمیز کرد خرج یه نقاشی فوقش دوتومنه ولی هرگز نمیشه اسانسور گذاشت براش (تازه اگه جا داشته باشه باید یه همکاری حسابی بین ساکنین باشه که انجام بشه)و....