دوستای گلم من چند وقته دنبال خونه ام. دو تا خونه دیدم.که بینشون شک دارم.اولی تک واحدی - یه خواب- سالن بزرگ و اشپزخونه بزرگ و خیلی خیلی شیک.و تو یه محله نسبتا خوب.تو شرق تهران.دومی دو خواب با حیاط اختصاصی و پارکینگ طبقه اول.که البته یه خوابش حیاط خلوت بوده.خودش سقف زده.ولی اشپزخونه کوچیک.اما خیلی کثیف.یعنی 15 تومن خرج داره.و مجتمع هست.مجتمعش هم خیلی داغون بود.
خداجون مرسی که خوشبختیمون کامل شد. برای سالم به دنیا اومدن دخملم برام دعا کنید. مرسی.
قطعا مورد اول گول حیاط هم نخور با این وضعیت مشرف و آپارتمان به هیچ دردی نمیخوره خونه طبقه اول هم افتضاحه
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
مامان بهراد خونه شیک و راحت بگیررررر توروخدا واسه ارزونتر خونه پردردسر نگیر من الان آررومه بریم خونه نوساز و شیک هرخونه ای میشینم 15سال ساخت و تخمی تازه خونه قبلیم 20سال ساخت بود لوله کشیا تخمیییی من ب لوله کشی حساسم😆😆 خونه های قدیمی و ارزونتر پردردسرن بخدا
تجربه به من ثابت کرده هرجی ی رو ارزون بخری فردا باید ارزون بفروشی ...اون خونه دوم تنها حسنش پارکینگه ...چون خواب دوم که از ابتدا جزو ساختمون نبوده ...حیاط خلوت بوده ...
من خودم همیشه تو خونه های شیک زندگی کردم.نمیتونم خونه داغون رو تحمل کنم.البته اولی هم ده سالساخت بود.ولی کلا بازسازی کرده بود.یعنی من 1000 تومنم نمیخواد خرج خونه کنم
خداجون مرسی که خوشبختیمون کامل شد. برای سالم به دنیا اومدن دخملم برام دعا کنید. مرسی.