2777
2789

بچه ها من تابستون میخواستم اکستنشن مژه یاد بگیرم یکیو پیدا کردم که می‌گفت خیلی راحت خوب یاد میدم و فلان مدرکم میدم من رفتم سر کلاس جلسه اول فقط انواع مژه کلاسیک و والیوم و... رو گفت دیگه اکثرا اینو همه خانما میدونن گفتم شاید تئوری بود انقد کم وقت گذاشت جلسه دوم رفتم بازم همینطور یه دیقه توضیح الکی داد رفتی پای مشتریش جلسه سوم مدل بردم که اصلا نیومد بالاسرم وایسه ببینه چکار میکنم رفت اتاق بغلی ناخناشو ترمیم کنه صداشم میکردم نمیومد هی میگفت الان تموم میشه خلاصه تا آخرین جلسه  همینطور بود وفقط بالاسر مشتریانش بود من کلا از این حرفه بدم اومد چون مربی واقعا تاثیر داره آدم از یه کار خوشش بیاد یا نه، حالا مشکل من اینه این خانم به من مدرک نمیده هی زنگ میزنم میگه چشم ولی اصلا خبری نمیشه من چند میلیون خرج کردم، کلی وقتمو صرف کردم به بدرک از این میسوزم که این پول چطور از گلوش پایین میره میخواستم از شما بپرسم راهی هست بتونم ازش شکایت کنم؟؟ چون اول گفت مدرک میده ولی الان هی امروز فردا میکنه الان تقریبا 5 ماه شده 

منم همین اتفاق سر گرفتن مدرک لیزر برام افتاد

کلاسامو رفتم و نمرمم بالا شد

و قرار بود نمرات بالارو برای کار معرفی کنن که نکردن😑

درکل بیشتر این کلاسا الکیه و فقط برای پر کردن جیب خودشونه

نباید راحت اعتماد کرد

شما اگه مدرکی ندارید از ایشون و حرفاش که متاسفانه نمیتونید شکایت کنید

فقط میتونید نذارید هنرجوهای دیگه گول بخورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین اتفاق سر گرفتن مدرک لیزر برام افتاد کلاسامو رفتم و نمرمم بالا شد و قرار بود نمرات بالارو ...

واقعا نامردیه، یه ذره وقت نذاشت بهم یاد بده کلا بدم اومد وگرنه خودم میدونم مدرکا الکین به کار نمیان از این که آدمو دست انداخته ناراحتم پولشو جلسه اول گرفت دیگه تموم 

منم همین اتفاق سر گرفتن مدرک لیزر برام افتاد کلاسامو رفتم و نمرمم بالا شد و قرار بود نمرات بالارو ...

مدرک که فقط دایرکتای اینستاشو دارم که گفته مدرک  میدم یدونه پیامشو که گفتم پس کی مدرک میدی گفت امروز پیگری میکنم 

مدرک که فقط دایرکتای اینستاشو دارم که گفته مدرک  میدم یدونه پیامشو که گفتم پس کی مدرک میدی گفت ...

من زیاد درمورد مباحث حقوقی و قانونی اطلاعی ندارم

اما فقط اینو میدونم که افتادن تو راه شکایت و دادگاه انقدر هزینه بر هستش که خیلی وقتا آدم بیخیال حقش بشه متاسفانه راحت تره

من نمیدونم چجوری یه عده میتونن نون حروم بخورن اما دیدم اینجور آدما رو که به وقتش چند برابر اون مال حرومو برای به دست آوردن سلامتیشون هزینه کردن

من زیاد درمورد مباحث حقوقی و قانونی اطلاعی ندارم اما فقط اینو میدونم که افتادن تو راه شکایت و دادگا ...

به من گفت خصوصی یادم میدم عالی تر از همه  من واسه همین تو کلاسای گروهی شرکت نکردم که مربیم وقت بذاره خوب یاد بگیرم ولی خوب که یاد نداد ینی اصلا بالا سرم نیومد که هیچ حالا یه مدرک که پولیه فک کنم 100 تومنم پولش میشه و اصلا ارزشیم نداره رو نمیده، این پول زیادی بود برام بخدا ولی اون راحت این پولا از گلوش میره پایین منکه که هیچوقت حلال نمیکنم