2777
2789
عنوان

نامزد رفیق باز

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 61 پست
خب اینم همون تقریبا ۳۰ هستش فک نکنم این عادتو ترک کنن بد تر میشن ولی بهتر نه

بخدا مریض شدم حرفی هم میزنم میگه اوکی پس توام بیرون نمیری از این به بعد

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

خدایی اول صبحی نمیخوام ذهنیتت رو بد کنم ولی وظیفه خودم دونستم که بهت بگم

من ۱۲ سال از زندگی متاهلیم داره میگذره از اولللللل هم دقیقا شوهرم شرایط نامزد شما رو داشت تا حدی پیشرفت با این رفیق بازیاش که ورشکست شد 

الان بعد گذشت این همه سال بعد گذشت این همه از خود گذشتگی بعد گذشت تنهایی هایی که من کشیدم و خیلیییییی چیزای دیگه الان شوهرم یک مقداااار بهتر شده 

سعی که روی انتخابت بیشتر فکر کنی و جوانب بسنجی عزیزم

سلام عزیزم  خدایی اول صبحی نمیخوام ذهنیتت رو بد کنم ولی وظیفه خودم دونستم که بهت بگم من ۱۲ سا ...

من میگم چرا میری میگه توام میری من نرم توام نباید بری

چطوری بهش بگم و تموم کنم؟میگه تو خودت هرروز میری بیرون با مامانت پس توام نرو

ببین الانم بهش بگی رفیق بازی رو بذار کنار میگه مگه من رفیق بازم؟! اینو ازش بپرس 

نامزد من انکار میکرد!!!!!!!!!!

نمیدونم هر چی میخوای بگو فقط تمومش کن

امیدوارم خذایی نکرده بعدا نیای اینجا تاپیک بزنی شوهرم با بچه م ولم کرده نصف شب میاد خونه

ببین الانم بهش بگی رفیق بازی رو بذار کنار میگه مگه من رفیق بازم؟! اینو ازش بپرس  نامزد من انکا ...

میگم من ناراخت میشم همش بااونی ولی حتی نمیخوای منو ببینی میگه من نرم توام باید بشینی خونه تو با مامانت میری من با دوستم.یعنی انقدر حرصم‌میندازه میگم‌منم همش با رفیقام برم ببینه رفیق با خانواده فرق داره احمق

اصلا این حرفا روی آدم رفیق باز جوابگو نیست

یعنی حرف اون منظقیه؟ میگه چطور خودت با مامان بابات میری منم‌با دوستم میرم‌خب انقدر حرصم‌میگیره میگم‌منم همش با دوستام برم ببینم چه حسی میشه

این بحث هایی که الان داری وقتی رفتی سر خونه زندگیت صدبرابر بدتر میشه 

به نظرت به مامانش بگم‌منو خیلی دوس داره خونوادش .بگم اینطوری پیش بره ممکنه نشه دیگه از من ناراخت نباشید

میگم من ناراخت میشم همش بااونی ولی حتی نمیخوای منو ببینی میگه من نرم توام باید بشینی خونه تو با ماما ...

اینارو‌ ک میگی هی یاد حرفای نامزدم میفتم

هر دو شون بی منطقن

الان دیذم گفتی ۲۹ سالته،؟ اون چن سالشه

به نظرت به مامانش بگم‌منو خیلی دوس داره خونوادش .بگم اینطوری پیش بره ممکنه نشه دیگه از من ناراخت نبا ...

خونواده داییم منو خیلی دوس دلشتن

وقتی تموم کردم این ماحرا رو

داییم و زنداییم گریه میکردن اشک میریختنا

ولی چ فایده برای من داشت دوس داشتن اونا

یعنی حرف اون منظقیه؟ میگه چطور خودت با مامان بابات میری منم‌با دوستم میرم‌خب انقدر حرصم‌میگیره میگم‌ ...

نه عزیزم من نمیگم حرف اون منطقیه من میگم کسی که رفیق بازه هیچ جور حرفی قانعش نمیکنه 

این نشونه ها رو الان جدی بگیر

بزار اینجوری بهت بگم 

باااارهاااااا پیش اومده بود توی جمع خانوادگیشون بودیم منو تنها میزاشت میرفت پیش دوستاش 

من باردار بودم چندبار حالم بد شد بهش که زنگ میزدم با دوستاش رفته بودن شهرهای اطراف بگردن 

اینا کوچیک ترین اتفاقای زندگی من بود

تا زمانی که ورشکست شد و بهش ثابت شد بخاطر دوستاش بوده دست از دوستاش نکشید 

به معنای واقعی زندگی به گند کشید 

الانم دست از دوستاش نکشیده فقط کمتر کرده روابطشو