2777
2789
عنوان

نامزد رفیق باز

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم واقعا هرچی سعی میکنم نره باز کاره خودشو میکنه منم هر شب درگیرم با خودم و اعصابم بهم میریزه.د ...

مال تو چندسالشه؟ من‌حتی‌میگم‌دوس دارم شبا باهم حرف بزنیم ولی عین خیالش نیس میگه کل روزو در اختیار تو‌بودم الان ۱ ۲ ساعت حق دارم

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
خب چیکار کنم راه فراری ندارم .به مامانش بگم؟یاخودمم‌مثل خودش بشم ببینه چقدر زشته

هیچ راهی نداره. مثل اعتیاد میمونه. فکر کردی خانوادش خبر ندارن؟ نهایتش اینه نصیحتش میکنن یه مدت کم یکمی بهتر بشه (اونم در خوشبینانه ترین حالت که بعید میدونم) ولی وقتی برید زیر یه سقف بر میگرده به تنظیمات کارخانه. این مسئله فردا که بچه دار شدی بیشتر به چشمت میاد. الان توی خونه با خانوادتی تنها نیستیو فردا تیو خونه خودت تا ۲ شب چطور میخوای تنها باشی؟ دیگه این جزو شخصیتشه از قبل باهاش مشکل داشتی نباید میپذیرفتیش. به قول دکتر هولاکویی هیچ وقت به امید درست شدن یه نفر باهاش ازدواج نکنید. هر چیزی که قبل ازدواج میبینید، بعد ازدواج ۲۰ درصد از اون بدتر میشه!

چرا فقط با اون دوستش حوصلش میاد سرجاش؟!

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
عین منید این میگه بریم خونه ی خودمون من تورو‌تنها نمیذارم بااون برم.ولی وقتی میبینم وقتی بیرونیم منو ...

ب خدا قسم نامزد منم همینو میگفت

میگفت عقد کنیم یا ازدواج از پیشت تکون نمیخورم

ب خودم میگفت این داره چی میگه

الان ک نامزدیه و خرش از پل نگذشته داری اینجوری میکنه

وای ب حال اون موقع

ببخشید ولی چرت میگه

خامش نشو

ی چیزی بهت میگم تصمیم با خودت دیگ من خالم شوهرش رفیق باز بود و هس البته پیییر شد  میمومد خال ...

اخه ما کل فامیلامون میدونن رفت و امد داریم حلقه نشون کردن چطوری پاپس بکشم

مال تو چندسالشه؟ من‌حتی‌میگم‌دوس دارم شبا باهم حرف بزنیم ولی عین خیالش نیس میگه کل روزو در اختیار تو ...

۳۲سالشه ۱۰ ۱۱سال اختلاف سنی هم داریم باهم...با خودم میگم بچه هم نیس ولی این بچه بازیارو داره...واسه تو چن سالشه

خدایا شکرت❣
ب خدا قسم نامزد منم همینو میگفت میگفت عقد کنیم یا ازدواج از پیشت تکون نمیخورم ب خودم میگفت این دار ...

هی خدا بعد ۱ سال به هم بزنم یعنی

۳۲سالشه ۱۰ ۱۱سال اختلاف سنی هم داریم باهم...با خودم میگم بچه هم نیس ولی این بچه بازیارو داره...واسه ...

یا خدا ۳۲ سال!!! این دیگه درست نمیشه...

اخه ما کل فامیلامون میدونن رفت و امد داریم حلقه نشون کردن چطوری پاپس بکشم

بدوننک بدونن

نامزذ من پسرداییم‌بود از بچگی همو دوس داشتیم

الان همشون باهام بد شدن

ولی باید خودمو بدبخت میکردم؟

هررررچی راجب رفیق بازی بد شنیده بودم کافی نبود

وقتی‌تحربه ش کردم فهمیدم چقد درد داره

بدوننک بدونن نامزذ من پسرداییم‌بود از بچگی همو دوس داشتیم الان همشون باهام بد شدن ولی باید خودمو ...

چطوری بهش بگم و تموم کنم؟میگه تو خودت هرروز میری بیرون با مامانت پس توام نرو