2777
2789
عنوان

تجاوز به یک میمون 🐵

189 بازدید | 11 پست

یک میمون به نام پونی رو یک خانم خریداری میکنه تا نگهداری کنه ازش ولی هر روز بدنش رو شیو میکرده و به مردا می‌داده تا بهش تجاوز کنن سازمان های زیادی تلاش کردن تا پونی رو نجات بدن ولی نتونستن در اخر سازمانی پونی رو نجات میده ولی پونی خیلی آسیب دیده بوده و از مردا میترسیده که  جوری بوده اونو به خانما میدن تا نگهداری کنن بعد ها کم کم میتونه با مرد ها هم ارتباط بگیره

چه زن کثیفی بوده انشالله سر خودش بیاد

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنه کثیف یوده ولی فکر اقتصادیش خوب بوده 

به اینجور آدما میگن باهوش بدذات

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

اون مردا چقد پست بودن با حیوون اخه

حقققق

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

زنه کثیف یوده ولی فکر اقتصادیش خوب بوده به اینجور آدما میگن باهوش بدذات

خیلی آدم کثیفی بوده

و چه مردای آشغالی آخه میمون 😐😐😐

منم یه پرونده خوندم طرف ۳۰ سال به مرده ها تجاوز میکرده 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حالا همین به اصطلاح روشنفکرا با حیوون مثل تمساح و ... ازدواج میکنن تو خبرا بارها گفته شده

اره شنیدم 

خیلی نفهمن

چرا خودش نمی‌داده🤔

چون از ازار خوشش میومده 

و چه مردای آشغالی آخه میمون 😐😐😐منم یه پرونده خوندم طرف ۳۰ سال به مرده ها تجاوز میکرده

واییییییی🥲

واقعا چی فکر میکنن اخه به مرده