2777
2789
عنوان

زووود بیاین دارم میرم کارتون دارم

117 بازدید | 3 پست

اول اینکه شب یلدات مبارک دوست من .

میخواستم بهت بگم سالها قبل هزارنوع مشکل رو داشتم و گذشت .

مشکلاتی که باخودت میگی اینجا ته دنیاس ته خطم چرا اصلا زنده ام .

گذشت چون نپذیرفتم واقعیت زندگیم این باشه .

معجزه ای درکار نبود .من با زندگی خودمو هماهنگ کردم و با مشکلات ناسازگار شدم . لیاقت خودمو فهمیدم .تلاش کردم ‌۹۹ درصد تلاش هام جواب نداد یا موقتا جواب داد اما درس عبرت و تجربه های گرانبهایی شدن و بعد بلاخره زندگی بمن رو کرد و انگار پازل زندگیم جور شد اون یک درصد تلاش درست، کنار تجربه ها 

زندگی برام ساخت که قسم میخورم دوست و غریبه در عجبن چرا اینقدر شانس دارم . ولی شانس نبوده . میخوام بهت بگم جای افسردگی پاشو صدتا در رو بکوب .یدونه اش که باز بشه از اینجایی که ایستادی خارج میشی .خودت عوض شو تغییر کن تا زندگیت تغییر کنه.  باور کن این حرف رو  تلاشت رو کن ذره ذره عملی اش کنی .

و آموزش و مهارت یاد بگیر تو تا اطلاعات جدید وارد مغزت نشه همون آدم دیروز باقی میمونی تاابد.

آموزش ببین ‌آموزش.  

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.