هر سال خانه ما بودن چون ما اگه میرفتیم خانه مادرشوهرم مامانم تنها می موند امسال که مامان من نیست مادرشوهرم دعوتمون کرده بریم اونجا شام کباب می گیریم و چیز کیک هم درست کردم میبرم
گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امسال شوهرم گفته مامانم قهره ما میریم اونجا ولی من دلم نمیخواد برم حوصله ی دعوا و قهر هم ندارم نمیدونم چیکار کم😔😔😔
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
خوشبحالتون دلو دماغ دارین شوهرم بهم خیانت کرده با یه دختر ۷ ساله مریض که دارم رفته با زنای خراب خوابیده فهمیدم ظبط مکالمه تو گوشیش ریختم صداشم دارم ولی نتونستم گردنش بزارم خ میترسم که بازم بره نمیدونم پشیمون هست یا نه خ ناراحتم خیلی
منم وارث دردهای بی نقش💔من زنیام که با لبهای خاموش، هنوز حرف عشق میزنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو میخوابونِه...زنیام که نگاهش شایدخستهست،ولی هنوزهر روز،تو چشمهای بچهاش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی میخوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه میکشم و دستای لرزونمو میذارم رو قلبم و میگم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنیام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خستهم، همین…
خانما کسی بوده شوهرش از طریق دوست بد به این راه کشیده بشه ولی بعدش پشیمون بشه نره تروخدا اگه کسی تحربه داره بگه
منم وارث دردهای بی نقش💔من زنیام که با لبهای خاموش، هنوز حرف عشق میزنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو میخوابونِه...زنیام که نگاهش شایدخستهست،ولی هنوزهر روز،تو چشمهای بچهاش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی میخوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه میکشم و دستای لرزونمو میذارم رو قلبم و میگم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنیام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خستهم، همین…
میشه یدونه صلوات برای امام زمانت بفرسی=)؟ یه جای زندگی ام هس که دلت برای کثیفترین و مزخرفترین آدمِ زندگیت تنگ میشه، شاید این حسفقط برای چندلحظه به سراغت بیاد؛این لحظه اوج نابودیِ آدمه، دلتنگی برای اشتباه، دلتنگی برای زجرکشیدن... کاربری سومه:/