2777
2789

من صبح پر یود شدم یهو حالم بد شد خونریزی شدید خمینجوری لباسای خونیمو دراوردم رفتم حموم بعد این بابای من همیشه خونه زن دومش پلاسه اینجا نه میخوابه ن غذا میخوره ن حموم بعضی موقعها  خیلی زیاد بشه در حد ی ساعت میاد سر میزنه

نگو من حموم بودم یهو کلید انداخته اومده پشت در حموم من اینجا حموم کنم صدام کرد گفتم حموم بعد پنج مین یهو ذهنم جرقه زد این همه بندو بساط منو دیده😭😭😭😭😭

بعد من هیچ وقت لباسامو پشت حموم نمینداختم😭😭

اولین بارم بود تو عمرم 

حالا چ غلطی کنم 

روم نمیشه دیگ نگاش کنم

قشنگ پشت در حموم اول مکث کرد چند لحظه ای بعد صدام کرد 

خدایا منو سوسک کننننن

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات بوده دیگه 

عب نداره،شده

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

عب نداره 

غریبه نیست ک باباته

اگر الان ادم خوبی باشه باید بره برات جیگر و خوراکی‌های بخره

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

ترسیده اولش گفته این چش شده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

وا باباته دیگه! 

زن دوم براش تابو و عیب نیست ولی پریود و سیکل طبیعی  بدن خانما اونم دخترش براش تابو و زشته!!! 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

پریود شدن عیب نیست عزیزم

و اصلا لباس خونی پریودی خجالت نداره اتفاق میفته

ما خانوما رو بیش از حد ترسوندن و شرمگین کردن

بیخیال

بد اینه ک روز اول قاعدگیت رفتی حموم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
عیبی نداره طبیعیه لباس خونی رو دم در انداختی؟ ببر تو حموم بشور

بعدش شستم

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
عب نداره غریبه نیست ک باباتهاگر الان ادم خوبی باشه باید بره برات جیگر و خوراکی‌های بخره

نه بابا دلت خوشه 

از دختر جماعت متنفره عاشق پسره