2777
2789

رفتم سونو ان تی گفتن احتمالا پسره . من اسم دختر دو تا انتخاب کردم آوین و آوا . اسم پسر هم چنتا مدنظرم هست آرمین که اسم پسرم بود که از دنیا رفت . آرمان و   رایان و امیر علی و نیکان . ولی باز دو دلم . شوهرم میگه آرمین بزاریم ولی چون اسم بچه م بوده یه کم دو دلم . شما چه اسمای پسرونه دیگه ای پیشنهاد میدین که خاص باشه .چون فقط همین یه بچه رو میخوام دیگه قصد ندارم بچه دیگه ای بیارم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سهند قشنگه. 

دیگه اسم اون رو روی این یکی نذارین، این شخصیت جداگانه ای داره، یه انسان جدیده، بعدا فکر میکنه شما بیاد بچه ی قبلی همه ی کارا رو انجام دادین حتی این برای خودش یه اسم مستقل نداشته. 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

امیرعلی و نیکان قشنگن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.