2777
2789
عنوان

فامیلای عقده ای

259 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

فامیلامون خیلی بهمون حسادت میکنن به خاطر اینکه پدر من وضع مالیش بهتر از بقیه برادر خواهرائه ولی به این توچه نمیکنن که چقدر زحمت کشید و اینکه مامان بزرگ پرتوقع من دوست داره ما هرچی داریم بدیم به عمه ها و عمو هام همش میخواداز ما بگیره بده به بقیه بچه هاش فامیلامون هم بهمون حسادت میکنن مثلاً زن عموم سیزده بدر همه رو دعوت کرد اِلا ما یا اینکه دیشب تولد بچه پسر عمم بود همه ی فامیل دعوت بودن ما رو نگفتن البته یه علت دیگه هم داره اینکه اونا دوست دارن بابای من هی به مامانم بی احترامی کنه و مثل مردای قدیم تو خونه رفتار کنه (چون قبلا همش به حرف عمه و مامان بزرگم گوش می‌کرد پدرم و با ما دعوا می‌کرد الان فهمیده اونا چه آدمایی هستن و دیگه به حرفشون گوش نمیده)اونا از این موضوع ناراحتن که بابام با ما خوبه به خاطر همین اینطوری عقده اشون رو خالی میکنن😶

واقعا دیشب دلم گرفت عمه ام همه رو دعوت کرد ولی ما رو نگفتن منم تصمیم دارم وقتی که ازدواج کردم با همه اشون قطع رابطه کنم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به زندگی و آینده خودت فک کن اینا مسایل بی اهمیت و حاشیه ای هستن که فقط آدمای بیکار بهش فک میکنن وقتی سرت به کارت گرم بشه اصلا نمیدونی چکار میکنن و چی میگن، دعوت نکردنشون هم برات فوق العاده بی اهمیت میشه

فامیلای ماهم اینجورین درکت می کنم الان همه میان میگن قطع رابطه اخه ادم با همین ۴ تا ادمم قطع رابطه ک ...

آره به خدا همین ۴ تا هم آدمو نمیخوان ولی چاره نی دوست درست و حسابی ام نداریم اخه😓

ک...و...ن لق همشون فامیل نیستن که دشمن خونی اند مثل فامیلهای ما

آره اصلا باورم نمیشه مثل دشمن می‌مونن لا اقل واسه کارهایی که براشون کردیم به خاطر اونا این کارا رو نکنن

من خیلی زود ناراحت میشم خیلی بده ولی سعی میکنم زیاد چیزی نگم چون خانواده ام اعصابشون خورد میشه

عزیزم خداروشکر که پدرتون عاقل و بالغ هستن چرا ناراحت میشین؟ ولی من تجربه دارم که میگم اصلا خودتو قاطی مسائل بزرگترا نکن و به هیییچ عنوان بعد ازدواج بدشونو پیش شوهرت نگو

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

عزیزم خداروشکر که پدرتون عاقل و بالغ هستن چرا ناراحت میشین؟ ولی من تجربه دارم که میگم اصلا خودتو قاط ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت آره من یکم ساده ام زود همه چیزو میگم😐