2777
2789

من قبلا طلسم داشتم رفتم پیش دعانویس باطلش کردم.نمیدونم چی شد انگار بدتر شد.هرکی میومد سمتم زیاد طول نمیکشید میرفت.یا بی دلیل خودش میرفت.یا من نمیتونستم قبولش کنم.یکی تازگیا عاشقم شد خیلی دوستم داشت خیلی بهم محبت کرد هیچوقت بهم بی احترامی نکرد منم دوستش داشتم.یه مدت گذشت ولی ولم نکرد منم خوشحال بودم که بالاخره یکی پیدا شد باهام بمونه و منم دوستش دارم.ولی زندگیش داره نابود میشه.میخواستیم ازدواج کنیم.الان هم نمیدونم چی شده.معلوم نیست کجاست.یکی از دوستاش شماره ی منو داشت میگه یه اتفاق بدی براش افتاده اونم پیداش نمیکنه.اول فکر کرد پیش منه.حتی پیش خونوادش هم نیست.وای اینقدر گریه کردم داغون شدم.به دوستش گفتم خبری شد بهم بگه.فقط حالش خوب باشه مهم نیست کنارم نباشه.با اینکه دوستش دارم میخوام بیخیالش بشم تا به فنا نرفته.آخه چرا اینجوری میشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا بنظر من الکی به دوستش گفته بهت زنگ بزنه خواسته یجورایی بپیچونتت که خودت بری کلا

نه.من خودم بهش میگفتم برو.بیخیالم شو.ولی میگفت من هیچوقت تنهات نمیذارم.همش بهم میگفت منو تنها نذار.

عزیزم احساس میکنم پیچونده رفته تماس دوستش هم ساختگی بوده 

ساده نباش

مگه بچه هست گم بشه!!

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

نه.من خودم بهش میگفتم برو.بیخیالم شو.ولی میگفت من هیچوقت تنهات نمیذارم.همش بهم میگفت منو تنها نذار.

شگرد جدید پسراس

این پسرا رو باید نقره داغ کرد

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

ببین نمیتونم بگم چه اتفاقی افتاده.ولی میدونم چی شده ولی نمیدونم کجاست.

اشتباه میکنی

اگر دوستش زنگ نمیزد میگفتم درست فکر میکنی