2777
2789
عنوان

مسی بز؟

507 بازدید | 42 پست

رفتم پیج مسی رو ببینم پست اخر اکثرا براش اینو گذاشتن🐐یعنی چی؟؟؟

افراد معروف هم بودن

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اره برا منم سواله 

یه نفر نوشته بود مسی همیشه بز میمونه 😐

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شایدچون عبا پوشید اینوگفتن😂😂😂

خیر چه ربطی داره؟

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
امپابه هم برای رونالدو گذاشته بود معنی بدی نداره

میدونم معنی بدی نداره ولی خب معنیش چیه

اره برا منم سواله  یه نفر نوشته بود مسی همیشه بز میمونه 😐

اره همونم دیدم

چه میدونم گفتم شاید حالاچرا بهت برخورد

نه برنخورد 😅

ولی خب ربطی نداشت

شاید عکس رو دیر گذاشته   بز بز کردن

🤣🤣🤣دقیقا یاد نی نی سایت افتادم