2777
2789
عنوان

آیا با این پسر می مونین❓️

205 بازدید | 20 پست

وقتی سر هر مسئله ای که تو رابطتون پیش میاد بحث می کنید ولی به توافق کامل نمی رسید و پسره زودتر دلسرد میشه، یکم کله شقه و حساسه

البهه من وقتای اول میتونستم محبت کنم و خودمو کنترل کنم و نازش کنم ولی وقتی می بینم هر دفعه یه مسئله ای پیش بیاد باید رعایت و محبت کنم دیگه حوصله ام سر رفته

پسره از بقیه لحاظ خوبه

چیکار می کنین؟ می مونین تو همچین رابطه ای حفظش می کنین یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش داری بمون 

اگه متعهد و خرج می‌کنه و از همه لحاظ اوکیع و برات تلاش می‌کنه و واقعا دوست داره بمون درغیر این صورت خیر

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

دوسش داری بمون اگه متعهد و خرج می‌کنه و از همه لحاظ اوکیع و برات تلاش می‌کنه و واقعا دوست داره بمون ...

خب تو این رابطه من بیشتر تلاش می کنم تا اون

خیلی دلسوز و محترمه ولی حس می کنم مردی که حین سختی ها حمایتم کنه نیس