2777
2789

چون شوهرم به خاطر قطع ارتباط من داره منو رسما میکشه. این میخاد زیاد بیان خونمون. اصلا هم دوس نداره بریم خونشون شام نهار اونا باید بیان استفاده کنن. و دختر خواهرشوهرم سب بمونه خونمون و اینحا احساس راحتی کنه. کاهی با پولمون ببریم مسافرت . چون اونا رو دوس داره. من الان قطع ارتباطم ولی از بس فحشم میده زندگیم جهنمه

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

تا وقتی ما یاد نگیریم خونواده‌ی همسرمون رو مثل خونواده‌ی خودمون بدونیم و ببینیم، آش همین آشه و کاسه همین کاسه

قطعا خونواده‌ی ما هم عیب و ایرادهایی دارن که برای همسرمون خوشایند نیست

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

تا وقتی ما یاد نگیریم خونواده‌ی همسرمون رو مثل خونواده‌ی خودمون بدونیم و ببینیم، آش همین آشه و کاسه ...

خآنواده من نمیان

اگر بیان قشنگ ماروهم دعوت میکنن

اینا رسنشون یکطرفه هس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیشه بی دلیل فقط به خاطر اینکه میان خونت قطع رابطه کنی باید صبر میکردی یه حرکتی بزنن بعد،من سه س ...

وقتی دعوتم نمیکنن 

وقتی میان نظر میدن دخالت دارن

وقتی خواهرشوهرم اخلاقش تنده

وقتی من یه بار میرم برام آبدوغ میارم وقتی میان پذیرایی نکنم انگ گدا میخورم حوصله رفت و آمد با آدم مفت خور ندارم خودش بره براشون خرج کنه من حوصله حمالی ندارم

تا میتونی پس توام رد کن به یه طرفه بودنشون 

والا مغز آدم میترکع همش اونا بیان بخورن باشن خونه و نیاز های اونا به نحو احسنت براورده بشه و فقط رسم اونا رسمه   رسم ما رسم نیس 

یبار برای همیشه براش بگو اگه ادم باشع به حرفته نباشه بچه نیار طلاقتو بگیر راحت کن 

خدایا شکرت 

خانواده ی شوهر هیچوقت مثل خانواده خود آدم نمیشه،شما حالت خوب نباشه مامانت بیاد خونت پذیرایی نکنی هیچ ...

بله متاسفانه گاهی اینجوریه، 

شاید من ناقص نوشتم، دقیقا خانواده‌ها هم باید عروس و دامادشونو مثل بچه‌ی خودشون بدونن

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای