2777
2789
عنوان

مسی بز؟

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 42 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نماد ایلومیناتی عه 👄👀

به نکته خوبی اشاره کردی😈

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
پس چرا ما میگیم طرف مثله بزه ناراحت میشه😂

حالا اگه یه فوتبالیست ایرانی برنده میشد میگفتن مثل یوز پلنگ بوده  یوز پلنگ میشد نماد 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
به نکته خوبی اشاره کردی😈

آره 

همیشه سایه مسی رو هم با بز نشون میدن 

یعنی همون بز معروف ایلومیناتی 😈

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

پس چرا ما میگیم طرف مثله بزه ناراحت میشه😂

مثل خر که معنیش بزرگه 

ولی خب برای ما دیگه اخره فحشاس😝

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
آره  همیشه سایه مسی رو هم با بز نشون میدن  یعنی همون بز معروف ایلومیناتی 😈

هاااااا الان یادم اومد چند وقت پیش یه کلیپ دیدم مسی داشت با یه بز بزرگ عکس مینداخت

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

بچه ها من از تلویزیون نگاه نکردم وقتی تو همین سایت فهمیدم آرژانتین برده رفتم یوتویوب فیلمش رو دیدم تازه ۶ دقیقه بود که آپلود شده بود .کیا از ماهواره دیدن؟؟اونولباس سبزه چرا اونجوری کرد با جام دست ؟؟😅😅🤣🤣 

آره  همیشه سایه مسی رو هم با بز نشون میدن  یعنی همون بز معروف ایلومیناتی 😈

نه ربطی به ایلو نداره 

اینا تئوری هستن که پیجای اینستاگرامی میبافن با طرفدارای رافعی پور 😁 

بز نماد ستارگان فوتباله ربطی به مسی  نداره 

فقط

چه ستاره های قبلی چه الان چه در اینده 

نه ربطی به ایلو نداره  اینا تئوری هستن که پیجای اینستاگرامی میبافن با طرفدارای رافعی پور 😁&nb ...

نه عزیزم شما بز معروف ایلو گویا نمیشناسی چونکه اون بز نماد کامل شیطان پرستی خود آنتوان لاوی موسس کلسیا شیطان پرستی این بز رو گذاشته و تازه همینطور هم هست نشون میده که تمام ستاره های بزرگ فوتبال تحت کنترل ایلو عن 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌