2777
2789
عنوان

ازدواج با فردی که قبلا اعتیاد داشته و الان ترک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 10013 بازدید | 141 پست
شماچراداری ایشونوبدبخت میکنی؟!هیچ معتادی روندیدم ک ترک کنه

معذرت خواهی کردم من اشتباه کردم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونی خودشم یجوریه که دلم واسش میسوزه از بچگی خیلی مشکلات داشته  الانم میگ من لیاقتتو ندا ...

عزیزم دقیقا خودش میدونه چیه که به تو میگه حیفی برام.ببین دختر عمه ی من یه همچین پسریو دید و عاشقش شد اون پسره هم دقیقا همین حرفا روبش میزد ولی چون عاشق کور وکره اونم نشنید وندید هر کی راهنماییش کرد آخرسر به یکسال نکشیده طلاقشو گرفت و بعداز ۵سال انگشت نمای خاص وعام شد و شوهرکرد دوباره.پس شمااشتباه اونو تکرار نکن

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
اره این اخلاقشم خیلی بده همش تقصیر اینو اون میندازه هرچی ک میشه 

زودترتموم کن که وابسته نشی.بعدیه نکنه مصرف کننده ی پاک بایدیه سال از پاکیش بگذره تاتصمیم به ازدواج بگیره.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
زودترتموم کن که وابسته نشی.بعدیه نکنه مصرف کننده ی پاک بایدیه سال از پاکیش بگذره تاتصمیم به ازدواج ب ...

وای خواهر گفتنش راحته میمیرم تا تمومش کنم 

چاره ی دیگه ایم ندارم کاش سر راهم قرار نمیگرفت کاش قسمتم این نبود که کلی واسه اینده برنامه ریزی کنیم و همه ی زندگیم بشه بعد مجبور شم جدا شم ازش 

وای خواهر گفتنش راحته میمیرم تا تمومش کنم  چاره ی دیگه ایم ندارم کاش سر راهم قرار نمیگرفت کاش ...

قسمت دست خود آدمه.این تو هستی که قسمتتو میسازی .میتونی از زندگیت پرتش کنی بیرون 

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
قسمت دست خود آدمه.این تو هستی که قسمتتو میسازی .میتونی از زندگیت پرتش کنی بیرون 

نه مطمئنم بر نمیگردم ولی من خیلی دوسش داشتم بیشتر از هرچیزی دوسش داشتم قسمت هم نبودیم بخدا الان با گریه دارم مینویسم اخه چرا باید عاشق این ادم میشدم 

وای خواهر گفتنش راحته میمیرم تا تمومش کنم  چاره ی دیگه ایم ندارم کاش سر راهم قرار نمیگرفت کاش ...

میدونم دردجدایی سخته ولی زندگی طولانیه و چندوقته رو بایدبه غم بگذرونی تاعشقش کمرنگ‌شه...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️