2777
2789
عنوان

ازدواج با فردی که قبلا اعتیاد داشته و الان ترک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 10013 بازدید | 141 پست
نه اصن جلسه و اینا نمیرفت بهش میگفتم برو و نیاز داری اما همش میگفت تو ذهن خودمه و من یبار خودم ترک ک ...

منم منمش زیاده براهمین جذب میشه زودی توروخدا به فکرخودت وخونوادت ونسل آیندت باش اعتیادبه شیشه علاوه براکلاس وجلسه بایدتحت نظر روانپزشک هم باشن.ایشون بشدت استعداداعتیادرو داشتن ودارن وخواهند...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم منمش زیاده براهمین جذب میشه زودی توروخدا به فکرخودت وخونوادت ونسل آیندت باش اعتیادبه شیشه علاوه ...

من خییییلی بهشفتم این جلسات naرو برو شماره و ادرسشو پیدا کردم واسش هردفعه بهش میگفتم برو پیش مشاور ولی نرفت که نرفت 

بعضی وقتا میگم خودش ارزش قائل نبود واسه ایندمون چرا من الکی دل بسوزونم چرا خانوادش مجبورش نکردن که بره پیش مشاور یا بره جلسه 

ببین آدمایی که اعتیاد دارن همیشه اعتیاد تو ذهنشون هس شاید مدله موادشونو عوض کنن ولی همیشه به یچی وابسته ان من به چشم تو فامیل دیدم موادو ترک کرد رفت سراغ قلیون و سیگار حتی یه مدت وابسته به زن بازی شد 

اشتباهه محضه اگه اینو قبول کنی این هنو ب تو نرسیده برگشته ب اعتیاد اگ باهم زیریک سقف بشید مطمئن باش باکوچکترین بحثی بهونه میگیره وباز میره سمتش..خودتو بدبخت نکن

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
اشتباهه محضه اگه اینو قبول کنی این هنو ب تو نرسیده برگشته ب اعتیاد اگ باهم زیریک سقف بشید مطمئن باش ...

همین الانش تو حرفاش میگفت اگ تو نمیرفتی رو مخم ک اعصابم خورد نمیشد برم طرفش 😐 

بگو چرت نگو بابا دنبال بهونه ایی معتاد درجه یکی تو ک درست بشو نیستی

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
من خییییلی بهشفتم این جلسات naرو برو شماره و ادرسشو پیدا کردم واسش هردفعه بهش میگفتم برو پیش مشاور و ...

خودرای هست.

اصلا اعتیادهم نداشت اخلاقش مناسب ازدواج نیست.گردن بندازشم که قویه.

مشکلی نیست پاک هستن ایشون.جواب مثبت بده دور بر زیاد معتاد داریم میگمت

شماچراداری ایشونوبدبخت میکنی؟!هیچ معتادی روندیدم ک ترک کنه

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

اگر میخای آیندتو تباه کنی قبول کن و اگر ذره ای در قبال آینده ی خودت و بچه هایی که قراره داشته باشی احساس مسئولیت میکنی پا رو دلت بذار و بگو نه. یه هفته گریه میکنی در عوض به آینده خودت خیانت نمیکنی

عزیزم 

همین الان 

در همین لحظه زمانی 

دلتو محکم کن و از زندگیت برادرش بیرون 

عزیزم بعد ده سال دوباره رفته 

به هیچ عنوان بهش اعتماد نکن 

از کجا معلومه تو ده سال پیش واقعا پاک بوده 

شاید لغزش های داشته و پنهان می‌کرده 

اما الان مشخص شده 

خیلی دیدم 

جوانیتو و باورهاتو نسوزون 

ی روز نرسه بگی دوست داشتن باور ندارم