2777
2789
عنوان

ازدواج با فردی که قبلا اعتیاد داشته و الان ترک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 10013 بازدید | 141 پست
اخه بعد ۱۰ سال باز رفته طرفش ولی باز داره ترک میکنه 

کسی کہ حرمت دہ سال پاکی رو نگہ نداشت ۔۔۔ بعد 6ماہ یکسال دوسال پاکی میتونہ لغزش نکنہ ؟ خیلی بعیدہ ۔

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکن عزیزم.یوقت این اشتباهو نکنی که باید تاوانشو با جوونی و آینده ی نامعلومت بدی.هررررررکسیو دیدم دوباره رفته سمتش.برادرای خودم هرکدوم چندبار رفتن کمپ هنوزم می کشن وبدبخت تراز بدبختن. تا میتونی ازش فاصله بگیر

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید

حماقت نکن نکن نکن

بعدترک رفته سراغش بازم میره بااینده و زندگیت بازی‌نکن توروخدا احساسات و وابستگی رو بذار کنار ۱ماه زجر‌بکشی بهتر ازیه عمره

خداوندا صبرِ تحملِ ادم زبون نفهم رو بمن عطا بفرما🤲                 
۱۰ساله میگه پاکه. ۱۰سال خیلی زمان زیاده

اتفاقا الان نشستم متنو خوندم

انگار شما نخوندی😏😏😏😏

استارتر اخرش گفته بعد ۱۰ سال دوباره میکشه و قول ترک داده !!!

فقط جبهه گرفتن بلدی

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

اقا من غلط کردم.شکر خوردم. زر اصافه زدم

الان مواد میکشه؟ 

ب ولله اگه باهاش ازدواج کنی لیاقتت بدبختی ه

ادم جعتاد ۲سال طول میکشه ک پاک بشه غلط کرده  میگه میخاد ی شبه ترک کنه

من از همه کاربرا معذرت میخوام شرمندتونم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیز ۱۰ساله پاکه .ضربه خورده از اعتیاده.پس احتنال اینکه درگیر تریاک بشه خیلی خیلی کمتر از ادماییه ک ...

اگر با دقت خونده باشید ۱۰ سال پیش اعتیاد پیدا کردن به شیشه و به تازگی هم مجدد مصرف کردن.پس ظاهرا ضربه ایی نخوردن

اتفاقا الان نشستم متنو خوندم انگار شما نخوندی😏😏😏😏 استارتر اخرش گفته بعد ۱۰ سال دوباره میکشه و ...

اا من اشتباه کردم شرمندتم من ندیدم پسره بلانسبت عوضی هنوز میکشه 

معذرت میخوام حلال کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.