2777
2789
عنوان

ازدواج با فردی که قبلا اعتیاد داشته و الان ترک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 10015 بازدید | 141 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کوفتی ترک نداره یا لااقل من ندیدم،یا مصرفشون کم میشه یا جنس موادشون،خودت رو بدبخت نکن،الان یه نه بزرگ به طرف و به خودت بگو که اگربله بگی بلاها در پیش رو هست نکن 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من شرمنده همه کاربرا هستم. اسی با بدختی و فلاکت فقط ی بله فاصله داری

کسی میگه ک ی عمر با معتاد بوده.

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نکنیااا شیشه رو مغز تاثیر داره الان ترک کرد ده سال دیگ باز بکشه چی

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
چی بگم بخدا نمیدونم احساس میکنم کلا گرایشش به مواد و دود زیاده  اگ میدکنستم اینجوریه یه سال و ...

یکسال به درو دیوار کوبیدن بهتره تا با بچه بعد چند سال بزگردی

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
اخه بعد ۱۰ سال باز رفته طرفش ولی باز داره ترک میکنه 

ببین عزیزم اگه اعتیاد نداشتنش برات خیلی خیلی مهمه پس بیخیالش شو که ترکش از محالاته مخصوصا شیشه خودتم میبینی دیگه بعد از ده سال دوباره برگشته ولی اگه مساله اعتیاد زیادم اذیتت نمیکنه و خصوصیات دیگه اش رو میپسندی و برات اولویته ازدواج کن

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
اخه بعد ۱۰ سال باز رفته طرفش ولی باز داره ترک میکنه 

اگه جوونیتو میخوای بسوزونی آره بگو بهش بگونظرم منفیه ودیگه باهم درارتباط نباشین موادصنعتی ترک کردنش محاله حیفی بخدا مث خواهرنصیحتت کردم خوددانی

اا من اشتباه کردم شرمندتم من ندیدم پسره بلانسبت عوضی هنوز میکشه  معذرت میخوام حلال کن

وای عزیزم اروم باش 😂

فداسرت عزیزم 😂💋

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

ببین خواهرمن خواهشا اومدی اینجا اینهمه گفتیم قبول نکن قبول نکنیا.خداوکیلی بدبخت میشی.مجرد بودن خیییییلی بهتر از زندگی با چنین آدماییه اینا لیاقت زن و زندگی ندارن.همون بهتر که تنها زندگی کنن.اینا انگل اجتماعن که دخترای مردمو بدبخت میکنن فقط.با من بود حکم تیر همه معتادا رو صادر میکردم 😡😡😡😡😡😡

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
وای عزیزم اروم باش 😂 فداسرت عزیزم 😂💋

بخدا خیلی ناراحت شدم از این هزیونیایی ک گفتم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.