بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از لحاظ شخصیتی باید رو خودت کار کنی پیشنهاد میکنم کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید رو بخونی...کتاب زیاد بخون...زیاد تفریح کن...یه مهارت که مورد علاقته رو یاد بگیر...دنبال کار باش
تو فکر مستقل شدن باشه منظورم از لحاظ مالی هست تحصیل کنه و در رابطه با توسعه فردی و اجتماعی رشد کنه
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
اگر واقع این سن رو داری بهت جتما پیشنهاد میدم در کنار درس خوندنت سعی کن حتما بری کلاس زبان سعی کن تا ۲۵ سالگی زبانت فول باشه تو رشته خودت سعی کن تو بازار کار بری وقتی فصل تعطیلات دانشگاه هست چیزی یاد بگیری و کلا هر نرم افزار که به رشته ات مرتبط هست