2777
2789

شرایط همه متفاوته اما دوست دارم نظرتون رو بدونم که یه دختر ۱۹ -۲۰ ساله توی این جامعه از لحاظ مستقل بودن چه چیزایی باید داشته باشه یا انجام بده؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از لحاظ شخصیتی باید رو خودت کار کنی پیشنهاد میکنم کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید رو بخونی...کتاب زیاد بخون...زیاد تفریح کن...یه مهارت که مورد علاقته رو یاد بگیر...دنبال کار باش 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

زبان بلد باشه و یه هنری یاد بگیره در کنار درس خوندن 

اگه کار نیمه وقتم داشته باشه که دیگه عالی میشه

من مربی هنر هستم و کلاس های آنلاین نقاشی ویژه ی کودکان برگزار میکنم . در صورت تمایل به ثبت نام در دوره های نقاشی درخواست دوستی بفرستید

تو فکر مستقل شدن باشه منظورم از لحاظ مالی هست تحصیل کنه و در رابطه با توسعه فردی و اجتماعی رشد کنه

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

اگر واقع این سن رو داری بهت جتما پیشنهاد میدم در کنار درس خوندنت  سعی کن حتما بری کلاس زبان سعی کن تا ۲۵ سالگی زبانت فول باشه تو رشته خودت سعی کن تو بازار کار بری وقتی فصل تعطیلات دانشگاه هست چیزی یاد بگیری و کلا هر نرم افزار که به رشته ات مرتبط هست