2777
2789
عنوان

خانمای ناز ناهار چی دارین

395 بازدید | 15 پست

نی نی م دیشب همش گریه میکرد درست نخوابیدم از صبحم همش نق نق که کنارم بشین پاشو نشو 

نمیدونم چی درست کنم 

دلم قرمه سبزی میخااااااد بعدشم یه خواب دو سه ساعته

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
من الان نه روزه از مهمونی اومدم هنوز دلدرد دارم دلم هیچی نمیکشه

ای وای 

ینی مسموم شدین؟ 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای  ینی مسموم شدین؟

نه مسموم نشدم ولی من عادت به خوردن شام اصلا ندارم روده امرعصبیه کلا اذیته. باید غذا کم بخورم دوستم که دعوت بودیم خونشون هی اصرار میکرد من این همه تدارک دیدم وای چرا هیچی نمیخوری خیلی دیگه تدارک دیده بود شورشو درآورده بود منم دیدم ناراحت میشه خوردم فک کن بعد از یه بشقاب گوشت و برنج شیربنی بعدش آجیل بعدش میوه بعدش آش تا صب هم نشستیم تازه صبونه هم کلی سفره رنگی ناهار باز کباب بره. یعنی خیلی خوردم الان هنوز سر دلم پره 

نه مسموم نشدم ولی من عادت به خوردن شام اصلا ندارم روده امرعصبیه کلا اذیته. باید غذا کم بخورم دوستم ک ...

نوشابه بخور بزار هضم بشه 

من اینجور وقتا باید یه نوشیندی گاز دار بخورم 

دیشب بادمجون با برنج درست کردم امشب ماکارونی

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
نوشابه بخور بزار هضم بشه  من اینجور وقتا باید یه نوشیندی گاز دار بخورم  دیشب بادمجون ...

نه روزه الان. دکتر هم رفتم خیلی دارو گیاهی و دمنوش هم خوردم نبات داغ هم خوردم اصلا فایده نداره  

نه مسموم نشدم ولی من عادت به خوردن شام اصلا ندارم روده امرعصبیه کلا اذیته. باید غذا کم بخورم دوستم ک ...

عزیززززم ایشالا زودتر خوب شی 🥰

پس جای من شکمو اونجا خالی بوده🙃

ببخشید دستشویی میری ؟

آره.عزیزم سندروم روده تحریک پذیر دارم. اگه یکم عصبی بشم سریع رودم واکنش نشون میده. دوستم بچه کوچیک داشت بچش داشت دندون در میاورد خیلی حالش بد بود تب داشت و یک بند گریه میکرد. تا ساعت سه صب بچه تو بغل من سر پا داشتم آرومش میکردم دوستمم داشت یا چیزی می‌آورد که بخوریم یا ظرف میشست منم دیسک کمر دارم صدای بچه هم عصبیم کرد اصلا انگار یه زجری بدهکار بودم رفتم بدهیمو دادم اومدم چه مهمونی رفتن شد. دلم نمیاد تاپیک این دوست عزیزم صحبت از بیماری بشه. ولی به نظرم بعضی ها که شرایط مهمونی دادن ندارن نباید اصرار کنن که کسی بره خونشون چون هم خودشون اذیت میشن هم مهمون. بچش دو روز ما خونشون بودیم جیغ و گریه اعصاب برا هیچ کس نذاشت

عزیززززم ایشالا زودتر خوب شی 🥰 پس جای من شکمو اونجا خالی بوده🙃

اره کاش اونجا بودی من که بخور نبودم اون بنده خدا هم میخواست محبتشو نشون بده ولی من واقعا دارم درد میکشم الان

اره کاش اونجا بودی من که بخور نبودم اون بنده خدا هم میخواست محبتشو نشون بده ولی من واقعا دارم درد می ...

ان شاالله بهتر باشی گلی 

من الان نه روزه از مهمونی اومدم هنوز دلدرد دارم دلم هیچی نمیکشه

یه لیوان عرق نعنا با یه لیوان آب با یه قاشق غ بارهنگ بزار ملایم بجوشه تا بشه یه لیوان وقتی ولرم شد یه قاشق عسل و یه قاشق گلاب تا ده شب بجای شام بخور.برای همه دردهای روده و معده معجزه میکنه.خواهر منم روده تحریک پذیر داره.خیلی عذاب میکشه

یه لیوان عرق نعنا با یه لیوان آب با یه قاشق غ بارهنگ بزار ملایم بجوشه تا بشه یه لیوان وقتی ولرم شد ی ...

عزیزم ممنون چشم حتما همین کارو میکنم خدا خواهرتو شفا بده واقعا خیلی سخته. آدم زمین گیر میشه هیچ کاری نمیتونی انجام بدی خیلی بده