2777
2789

من هرماه شهریه اش رو میدم دوسه روز می‌ره سرمامیخوره دیگه نمیره تا ماه بعد به خدا کلافه شدم 

برای شادی روح پدرم صلوات😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم یه هفته درمیون مریض میشه نمیدونم چیکار کنم همش سرفه میکنه دکترم زیاد بردمش

پول مهدشو دادیم ولی چاره ای نیس امسال اگه نفرستمش برای سال دیگه ب مشکل برمیخوره

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

آره طفل معصوم وقتی میرم دنبالش میگه مامان خفه شدم ماسکم رو در بیارم ولی خب بلاخره بچه آن دیگه دست به ...

بچه هایی که ماسک میزنن بیشتر مریض میشن 

چون ریه ها و مغزشون اکسیژن کافی نمیگیره

امسال نره سال دیگع همش مریض میشه بجه ها چون همیشه تو محیط تمیز بودن اولش ک وارد جامعه میشن زیاد مری ...

میترسم یه بار عفونت خونش ۹۰ بود با بدبختی و سه دوره فارموتین اومد ۴۰ دکتر گفت می‌خواسته پرده گوش میانیش پاره بشه میترسم دوباره اونجوری بشه از طرفی هم میگم جا میمونه توخونه هم به عیج عنوان گوش نمیده آموزشش بدم شاید به سختی نیم ساعت با داد و هوار یه چیزی یادش بدم 

آره طفل معصوم وقتی میرم دنبالش میگه مامان خفه شدم ماسکم رو در بیارم ولی خب بلاخره بچه آن دیگه دست به ...

من بخاطر دخترم ک مهد نمیمونه مجبورم تو مهد بمونم

اونجا میبینم ک بچه ها با دستای کثیف خوراکی یا صبحانه میخورن 

تازه من با این ک قبل خوردن خوراکی دستای دخترمو میشورم از بچه های دیگه بیشتر مریض میشه

ب قول بنده خدایی میگفت بچه هاتون رو پاستوریزه بار نیارین

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

دختر منم یه هفته درمیون مریض میشه نمیدونم چیکار کنم همش سرفه میکنه دکترم زیاد بردمش پول مهدشو دادیم ...

میره مهد وقتی مریضه ؟من میگم اینقدر بازی و تحرک دارن بدتر میشن