2777
2789
عنوان

از دعا کردن چه معجزه هایی دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5237 بازدید | 89 پست
اتفاقا اصرار بردعا خوبه ولی نتیجه رو ب خدا واگذار کنی.چون شیطان مارو از دعا باز میداره که اصرار نکن ...

اخر من نمیدونم اصرار کنم یا ن؟

وقتی ادم ی چیو از ته قلبش میخاد چرا نباید ب صلاحش باشع؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخر من نمیدونم اصرار کنم یا ن؟ وقتی ادم ی چیو از ته قلبش میخاد چرا نباید ب صلاحش باشع؟

طبق احادیث اهل بیت عمل کنید.چیزی ک من اطلاع دارم شیطان کارش ناامیدکردن ما مخصوصا در زمینه ی دعاست...بذارید ی چیز بفرستم براتون

پسرمو از دعا کردن دارم🌿🌱

تو امضام هست

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
اخر من نمیدونم اصرار کنم یا ن؟ وقتی ادم ی چیو از ته قلبش میخاد چرا نباید ب صلاحش باشع؟

لَیسَ مِن عَبدٍ ظنَّ بِهِ خَیراً الا کان عندَ ظَنِّه

هیچ بنده مؤمنی به خداوند گمان خوب نمی برد مگر آنکه خداوند طبق همان گمان با وی رفتار می کند.

لَیسَ مِن عَبدٍ ظنَّ بِهِ خَیراً الا کان عندَ ظَنِّه هیچ بنده مؤمنی به خداوند گمان خوب نمی برد مگر ...

به به🥺😍🥺😍

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

من خودم به شخصه حس میکنم هیچی به اندازه شکر گذاری اثر مثبت تو زندگیم نداره از صب که بیدار میشید مدام بگید خدایا شکرت تو ذهنتون ...اونوقت میبینید چقد انرژی مثبت به زندگیتون سرازیر میشه وجاده زندگیتون تو مسیر وصلاحتون میفته