2777
2789
عنوان

از دعا کردن چه معجزه هایی دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5237 بازدید | 89 پست
نوشته به خاطر خدا دیگه شما ائمه رو قبول ندارید؟ دفاع از انسان های بی گناه رو قبول ندارید؟  جز ...

نمیشه سیاسی حرف زد اینجا 

والا من نمیدونم من ی کسی میخوام ببیینم چنتا صلوات براش میفرستم اگه دیدم یعنی شهیده

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
نمیشه سیاسی حرف زد اینجا  والا من نمیدونم من ی کسی میخوام ببیینم چنتا صلوات براش میفرستم اگه د ...

پس احتمالا از نظر شما امام حسین هم شهید نیستن

چون برای ایران نجنگیدن

بله بحث این جا فایده نداره، خودتون باید به حقیقت برسید 

البته با تحقیق نه فقط نگرش خودتون یا افرادی که با نفی شهید بودن این افراد، که منافعشون در پنهان کردن حقیقته

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس احتمالا از نظر شما امام حسین هم شهید نیستن چون برای ایران نجنگیدن بله بحث این جا فایده نداره ...

بیا تو براش صلوات بفرست بگو من به زودی کراشمو ببینم و ازش خبردار بشم . 😉

بیا تو براش صلوات بفرست بگو من به زودی کراشمو ببینم و ازش خبردار بشم . 😉

صلوات میفرستم و ازشون میخوام براتون دعا کنن که بهترین ها براتون رقم بخوره ❤🌱

ولی خودتون هم به احترامشون یه صلوات بفرستید خیلی خوبه❤

البته که شهدا نیازی به تایید شدن توسط ما ندارن،  اونا  از  جان شیرین و خانواده و مالشون به خاطر "خدا" گذشتن 

ان شاءالله برای موفقیت و عاقبت به خیری همه ی ما دعا کنن💕

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
 صلوات میفرستم و ازشون میخوام براتون دعا کنن که بهترین ها براتون رقم بخوره ❤🌱 ولی خودتون ه ...

مرسی گلی 

بگو دعا کنه کراشمم ببینم دوباره ازش خبردار بشم . 

مرسی گلی  بگو دعا کنه کراشمم ببینم دوباره ازش خبردار بشم .

چشم عزیزم😘❤

خوشبختی؟ چی داری ک میگی. بیشتر توضیح بده

خداروشکر راضیم

اما هنوز به اونجایی ک میخوام نرسیدم اما مطمئنم با توکل ب خدا میشه

همسر سالم فرزند سالم

پدر مادر خوب

خانواده همسر با فرهنگ

سقف بالای سرم

سفره ای ک هر روز دارم

اگه بخوام بگم چیا دارم خیلی میشه❤🧿

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

بلا ازمون برگشته  بعد از اصرار زیاد حاجتمو از خدا گرفته ام  مسیر زندگیم تغییر کرده و متح ...

میشه جواب میشه جواب منو بدی میگن دعا کردن زیاد خوب نیست 

خدایا توروخدا کمکم کن 
میشه جواب میشه جواب منو بدی میگن دعا کردن زیاد خوب نیست 

دعا خوبه.. دعا کن زیاد. ادم از خدا نخواد از کس بخواد؟! 

التناس دعا دارم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
مرسی فدات بشم برای امضام دعا کن یک دنیا ممنونم که جوابمو دادی

ان شا الله مشکلت حل بشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️