2777
2789
عنوان

چرا عشق من باید زیر خاک باشه؟🖤😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4326 بازدید | 95 پست
دور از جونت ... انشاا... که خدا بهت صبر بده و بچه ی کلا رو هم برات حفظ کنه .. اون لحظه یعنی بیدار ب ...

ممنون عزیزم... نه یه کم بیحال بود دکتر گفت چیز خاصی نیست اما به بیست و چهارساعت نکشید که یهو قلبش وایساد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چقدر دلم گرفت 

واقعا هیچی و هیج جا حالتو خوب نمیکنه 

دنیا همیشه برعکسه 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
باغ خریده یه هفته پیش شیرینی باغش دوستاش و میبره تو باغ تفریح شب اونجا میخوابن بخاری و زیاد میکننن ۵ ...

واااااااااای 😭😭😭

یک عدد شوونیسم 🤞                   پینوشه ی شیلیِ افکارم انگار در سودای پیروزیست. خانومه ارنستو تفنگت کو؟؟!!! الان که وقت پیپ کشیدن نیست !                                                            «آن سوم خط منم» ؛ اسنیفم کن !
شوهرم که عاشقانه همو میخواستیم چند هفتس فوت شده... دنیام دلگیره..میرم بیرون دلگیره..خونه دلگیره...هم ...

روحش شاد🌱💔

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...