2777
2789
عنوان

چرا عشق من باید زیر خاک باشه؟🖤😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4326 بازدید | 95 پست
استارتر، روح شوهرت شاد باشه ، خداوند بزرگ رحمتشون کنه 🌱 تو تاپیک قبلیت  دیدم علت فوتشون رو&nb ...

اره توی خونه یهو ایست قلبی کرد...اگر بخاطر بچم نبود منم الان زیر خاک بودم اما چ کنم ک باید بخاطر بچم دووم بیارم و بسوزم و بسازم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره توی خونه یهو ایست قلبی کرد...اگر بخاطر بچم نبود منم الان زیر خاک بودم اما چ کنم ک باید بخاطر بچم ...

دور از جونت ... انشاا... که خدا بهت صبر بده و بچه ی کلا رو هم برات حفظ کنه ..

اون لحظه یعنی بیدار بود ؟ داشت کاری میکرد؟ یعنی بیهوش شد افتاد ؟ 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اره توی خونه یهو ایست قلبی کرد...اگر بخاطر بچم نبود منم الان زیر خاک بودم اما چ کنم ک باید بخاطر بچم ...

اخخخخخ عزیزم

الهی خدا بهت توان و صبر بده

بچه ت چند سالشه ؟

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

دوستم سه روزه عشقش فوت کرده از حال بدش نگم برات

از صبح تا شب گریه میکنه و بدترینش اینه خونه و مغازه پسره روبه رو خونمونه و من و دوستمم تو یه اپارتمانیم همش بنراشو حجلشو خونشون و نگاه میکنه قصه میخوره 

خودم آنقدر گریه کردم کور شدم 

دوستم سه روزه حتی یه لقمه هم نخورده 

مامانش میشینه گریه میکنه

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙
دوستم سه روزه عشقش فوت کرده از حال بدش نگم برات از صبح تا شب گریه میکنه و بدترینش اینه خونه و مغازه ...

وای چرا مرد 🥺🥺

یک عدد شوونیسم 🤞                   پینوشه ی شیلیِ افکارم انگار در سودای پیروزیست. خانومه ارنستو تفنگت کو؟؟!!! الان که وقت پیپ کشیدن نیست !                                                            «آن سوم خط منم» ؛ اسنیفم کن !
وای چرا مرد 🥺🥺

باغ خریده یه هفته پیش شیرینی باغش دوستاش و میبره تو باغ تفریح شب اونجا میخوابن بخاری و زیاد میکننن ۵ تا بودن ۵ تا رو گاز میگیره و تموم میکنن ۵ تا 😔

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙