2777
2789
عنوان

چرا عشق من باید زیر خاک باشه؟🖤😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4326 بازدید | 95 پست
استارتر، روح شوهرت شاد باشه ، خداوند بزرگ رحمتشون کنه 🌱 تو تاپیک قبلیت  دیدم علت فوتشون رو&nb ...

اره توی خونه یهو ایست قلبی کرد...اگر بخاطر بچم نبود منم الان زیر خاک بودم اما چ کنم ک باید بخاطر بچم دووم بیارم و بسوزم و بسازم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره توی خونه یهو ایست قلبی کرد...اگر بخاطر بچم نبود منم الان زیر خاک بودم اما چ کنم ک باید بخاطر بچم ...

دور از جونت ... انشاا... که خدا بهت صبر بده و بچه ی کلا رو هم برات حفظ کنه ..

اون لحظه یعنی بیدار بود ؟ داشت کاری میکرد؟ یعنی بیهوش شد افتاد ؟ 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اره توی خونه یهو ایست قلبی کرد...اگر بخاطر بچم نبود منم الان زیر خاک بودم اما چ کنم ک باید بخاطر بچم ...

اخخخخخ عزیزم

الهی خدا بهت توان و صبر بده

بچه ت چند سالشه ؟

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

دوستم سه روزه عشقش فوت کرده از حال بدش نگم برات

از صبح تا شب گریه میکنه و بدترینش اینه خونه و مغازه پسره روبه رو خونمونه و من و دوستمم تو یه اپارتمانیم همش بنراشو حجلشو خونشون و نگاه میکنه قصه میخوره 

خودم آنقدر گریه کردم کور شدم 

دوستم سه روزه حتی یه لقمه هم نخورده 

مامانش میشینه گریه میکنه

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙
دوستم سه روزه عشقش فوت کرده از حال بدش نگم برات از صبح تا شب گریه میکنه و بدترینش اینه خونه و مغازه ...

وای چرا مرد 🥺🥺

یک عدد شوونیسم 🤞                   پینوشه ی شیلیِ افکارم انگار در سودای پیروزیست. خانومه ارنستو تفنگت کو؟؟!!! الان که وقت پیپ کشیدن نیست !                                                            «آن سوم خط منم» ؛ اسنیفم کن !
وای چرا مرد 🥺🥺

باغ خریده یه هفته پیش شیرینی باغش دوستاش و میبره تو باغ تفریح شب اونجا میخوابن بخاری و زیاد میکننن ۵ تا بودن ۵ تا رو گاز میگیره و تموم میکنن ۵ تا 😔

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙