2777
2789
عنوان

چرا رفتارم اینجوری شده❓بیایین ببیین حس میکنم عقده‌ای شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 33 پست
نمیدونم ولی جدیدا اعتمادبنفس پیدا کردم😂مثلا تودبیرستان دیگه به خودم میرسم، سرکلاسا تو بحث شرکت میکن ...

میفهمم منم تو دوره ای از زندگیم اینجوری بودم اصلا قبلش ساکت و درون کرا بودم سختی زیادی کشیدم که دیگه شدم یه برون گرا همه جا حرف میزدم برام مهم نبود اگه اینکارو کنم چی میشه انجامش میدادم 

ولی الان دوباره برگشتم به خونه اول دوباره دلم میخواد اون حسه اعتماد بنفسه برگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم منم تو دوره ای از زندگیم اینجوری بودم اصلا قبلش ساکت و درون کرا بودم سختی زیادی کشیدم که دیگه ...

ولی من احساس میکنم یچیزی مشکل داره

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

اتفاقا جرعتم بالا رفته دیگه به ظاهرم میرسم، اعتماد بنفسم دارم سرکلاس اوکیم همیشه شرکت میکنم توبحث نم ...

خیلی از صحبت هاشونو جواب نداده 

و اینکه به ظاهر باهاشون خوب باش ولی همیشه خودتو اولین بزار 

اکرم تونستی رمان مسخ رو بخون اون بهت میفهمونه هیچ کس ارزشی نداره

خدایا هرچی صلاح منه رو پیش روم بزار ❤

خیلی از صحبت هاشونو جواب نداده و اینکه به ظاهر باهاشون خوب باش ولی همیشه خودتو اولین بزار اکرم تونست ...

اینا یه بخشی از جزئیاته 

فکنم دارم خودشیفته میشم وگرنه رفتارام اینجوری نبود

چی مثلامریضیم ینی😄

نه احساس میکنم بقیه با من مشکل دارن، من رفتارم مشکلی نداره اصلا با کسی 

حس میکنم دارم خودشیفته میشم خیلی خودمو میگیرم، حس میکنم خیلی بالام و چون دیگه چیزی واسم اهمیت نداره و خونسردم 

نمیدونم ولی جدیدا اعتمادبنفس پیدا کردم😂مثلا تودبیرستان دیگه به خودم میرسم، سرکلاسا تو بحث شرکت میکن ...

ددقیقا عین پسر من فکر میکنه همه اشتباه میکنن خودش درست  انجام میدهد دبیرستان که بود از معلمشون ایراد میگرفت خود برتر بینی داره  با اینکه  دانشجوشده هنوز این اخلاق  و داره از همه ایراد میگیره خودش و از همه بهتر میدونه 😂

ددقیقا عین پسر من فکر میکنه همه اشتباه میکنن خودش درست انجام میدهد دبیرستان که بود از معلمشون ایراد ...

خب راهکار؟