2777
2789
عنوان

عشقم می خواد برام هدیه بگیرم... 🥲

2030 بازدید | 39 پست

سلام دوستان

بچه ها من نزدیک نه ماهه ک با عشقم نامزدم (عقد نکردیم). بعد تا الان هییییچ وقت روم نشه د ک ازش پول بخوام، هربارم ک خودش برام شارژ فرستاد خیلییی ناراحت شدم از کارش وکلی ابراز ناراحتی کردم پیشش، درحدی ک پشت خط کلی گریه می کردم، این وسط هم ازش تشکر می کردم همم هزار بار بهش گفتم ک دوست دارم بعد عقد برام خرج کنه،والان دوست ندارم دستم تو جیبش باشه🥲

ولی بچه ها الان کمی پشیمونم دوست دارم برام پول بزنه ب کارتم 🥲😂هر بار هم ک میگه شماره کارت بده نمیدم بهش، چرا؟ چون روم نمیشه 🥲

بنظرتون دفعه بعد ک گفت شماره کارت بده تا چه حد ممانعت کنم بعد شماره رو بدم ک ضایع نباشه🥲

تازه گفته اخر این هفته برام هدیه می خره پست می کنه، ولی من گفتم نمی خوام، اما اون گفته کاری ب حرفت ندارم حتما می خرم برات، اینجا چ عکس العملی نشون بدم بهتره؟ 

وقتی ازم پرسید چیا دوست داری ک برات بخرم  چی بگم

اخه من الان خابگاهم خیلی چیزا نیاز دارم ک ن روم میشه از مامان بابام پول بگیرم ن از عشقم 

برا همین مثلا فقط بگم ی شومیز بگیر؟ 🙄

اگه باز اصرار کرد ک چیا نیاز داری تعارف نکن بگو، اسم چنتا از وسایلارو بگم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتی نگفتی حالا که میخای بگی زیاده روی نکن

خیلی تعارفی بودن هم زشته میدونسی

الان یه شومیز خودش کم کم دویست تومن پولش هست

اگه خوابگاهی هستی 

اول بگو چیا لازم داری تا من بهت بگم میشه بهش چنتاشو بگی که اونم جا نخوره

عزیز دلم تا الان موردی نداشت این اجازه ندادنات ولی از الان ب بعد باعث مشکل برای خودت برای ایندت میشه

ببین چی نیاز داری بهش بگو کم کم بهش بگو وای فلانی خیلی چیزا نیاز دارم ببین بهت چی میگه اگه گفت چی بگو برات بگیرم بگو باشه مرسی پس نصفشو تو بگیر نصفشم خودم یا پدر مادرم بگیرن کم کم خودتو عادت بده که روت بشه در اینده

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس

خیلی داری بد عادتش می‌کنی

بعدا یدونه شکلاتم برات نمیخره دیگه

کسی که هدیه میده هم خودش لذت میبره از کارش خصوصا مردا که دوس دارن حامی باشن 

ای همه سخت گیریو درک نمیکنم 😐

یه عاشق که ۴ ساله وارد دنیای عاشقی شده🥰❤️تاریخ آشناییمون شب یلدا سال ۹۷🤗🍉✨ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...🫂

😂😂

عزيزم 

بزار خودش هر چي دوست داره بگيره ...

ولي ميتوني مثلا عكس بگيري از چيزايي كه دوست داري و بفرستي براش ... نظر بخواي 

اگه مثل نامزد من باشه سريع خودش زنگ ميزنه ميگه خوبه قيمتشو بگو تا بريزم 😍 خوشگله ... از مغازه نري بيرونا 

بگيرش ... الان برات ميزنم سريع

اگرم روت نميشه بگو قرض بهم بده ، چند روز ديگه بابام ميده بهت برميگردونم الان فوري لازم دارم ... بعدا هم بهش بگو برات بزنم پولت رو و اونم ميگه نه نميخواد و نزني و اينا اون موقع ديگه يه جوري مديريت كن 

کی با تو بود 

ولی من با تو بودم 

سعی کن حرف زدنتو یاد بگیری

تو میری لیزر میسوزی پس به بقیه چه میای تاپیک میزنی؟

هرکس مشکلی داره و بابت مشکلش تاپیک میزنه 

فرهنگ صحبت کردن داشته باشیم

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤