2777
2789
عنوان

حالم افتضاهه

568 بازدید | 61 پست

امشب دوسپسرم زنگ زد خونمون چون من گوشیمو جواب ندادم واسه اینکه مچمو بگیره

منم زنگ زدم بهش دعوااا که چرا به خونمون زنگ‌ زدی بابام فهمیده 

اونم فحش که دیگه نمیخوامت و منو پیجوندی این به کنار

بهم گفت ما هروقت کات میکردیم من میرفتم با بهتر از تو خوشگلتر و سر تر از تو 

رفتم با زنای سن بالا

رفتم با یه دختر دندونپزشک

تو هیچی نیستی و اینا خونتون پایین شهره و بین دهاتیا زندگی میکنی کل طایفتون لحجه داره

من اصلا بهت حسی ندارم و برا استفادم میخواستمت

منم هیچ نگفتم و سکوت کردم 

خیلی دلم از دنیا و ادمی که ۵ سال باهاش بودم الان فهمیدم چیه و کیع گرفته

لعنت به این دنیا و ادماش…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من حداقل لحجه دهاتی و قیافم از تو با اون دل کثیف و سیاهت و زبون تلخت بهترم لیاقت تو همون زنای سن بالاس دختر دندون پزشک ب تو تفم نمیندازه الانم ب حرمت این پنج سال هیچی بهت نمیگم بعد بلاکش کن

این شهر همه در پی حرفند و حسودند اهسته و پیوسته و کم کم   بغلم کن🌿🥹🌙                                                            شازده کوچولو:  این راز منه. خیلی سادست تو فقط با قلب می تونی چیزی را به درستی ببینی چیزی که واقعیه با چشم دیده نمی شه✨💙🌱
ترک اما من یه ذره لحجه ندارم مادرم داره کمی

ببین یعنی خاااک یعنی خااک 🤦‍♀️همزمان برا خودم و تو متاسفم. اخه رگ و خون تورک داری. به تورک نمیاد اینهمه ناله و اینکه بیفته دنبال ادمای گو... ت آچیخ و اصل ریشه سیز 🤦‍♀️