2777
2789

این چ مسخره بازیه تا ناراحت میشین جاتونو جدا میکنن 

شماره اس حذف میکنن یا اسمشو تغییر میدین😐😐😐

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اهل حرف زدن هست باهاش صحبت کن خواسته هات وتوقعاتت رو بگو اگه نیست که همینجور بمون بعضی مردا خیلی ...

خونه مادرشوهر بودم 

بعد اونا رفتن قم من اون اشغال کار داشت نرفتیم. ظهر املت درست کرد. بعد شب دیگ چیزی  نبود  باز گفت املت درست کنم من نخوردم  گفتم بدم اومده گفتم فلافل میخام هی گفت موجودی ندارم  موجودیش 900 بود حالا گفت برم سوسیس بگیرم گفتم نه فلافل گفت خودت داری حساب کن بعدا بهت میدم گفتم ندارم فقط 100 تومن دارم  اونم زنگ زد  ب ساندویچی یدفع گفت تو بهم بده حساب کنم خودم موجودیم کمه من گفتم ندارم گفت تو درک نداری اینا انگار چی ازش خاستم  ی فلافل یدفع اعصبی شد انقد منو زد  نمیدونم من مقصرم یا نه  آخرش همون صد تومنی زدم  ولی فلافل نخوردم انداختم تو اشغالی

دستش بشکنه شوهر من بشقاب پر غذا پرت کرد ۳ ماهه باهاش قهرم خیلی بیشعوره قهر نیستما سنگینم باهاش

سر سنگین یعنی چی چیکار کنم من کلا باهاش حرف نمی‌زنم