2777
2789
عنوان

حالم افتضاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 61 پست
میگفت بیشترم داشتم این فقط یه بخشیش بوده

تو کلا ساکت بودی از اول تا آخرش؟

گفته تورو نمیگیرفتم و نمیتونستی برام دائمی بشی،میگفتی نیست من نشستم یه لنگه پا منتظر که توی هرزه بیای منو بگیری؟

دور از جون جنازمم بهت نمی‌دادن خونواده من.میگفتی خدا رو شکر که نگرفتی وگرنه ایدز و هپاتیت و تبخال تناسلی و صدتا مرض می‌گرفتم ازت.اولیش هم بیشعوری رو .....

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

برام عجیبه کسی که هیچ کارهٔ شماست و هیچ صنمی باهات نداشته کتکت می‌زده و شماره دختر و خیانت و تحقیر و فحش مادر میداده رو باهاش حرف میزدی.

خیلی تعجب آوره یکی به آدم فقط فحش مادر داده و صدتا شماره داشته تو گوشیش جدایی ازش سختته.فکر میکنم شما از تنهایی زیاد و شنیدن این توهین و تحقیرها انقدر برات تکرار شده که عادی شده برات.مگه میشه کسی آدمو بزنه و با خانومهای هرزه بخوابه و باز باهاش حرف بزنی؟

گلم برو با روانشناسی چیزی حرف بزن چون راه و شخصیت خودتو گم کردی.جالبه بااین اوصاف یارو دم از خوب بودن میزنه و پیام آدم خوبا رو گذاشته در صورتی که طرف اصلاً انسان نیست و از آدمیت دراومده!!!

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.