2777
2789
عنوان

ثبت نام ایران خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 54 پست
من ننوشتم اما همیشه حسرت میخورم گواهی نامه ندارم‌،میخوام بعد زایمان بدون قرعه برامادران شرکت کنم اگه ...

عزیزم واسه ثبت نام باید حتما گواهینامه داشته باشی 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنبه فقط برای طرح خودروی فرسوده و همچنین مادران ثبت نام هستش افراد عادی ثبت نام ندارند

تو سایت زده

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
من ننوشتم اما همیشه حسرت میخورم گواهی نامه ندارم‌،میخوام بعد زایمان بدون قرعه برامادران شرکت کنم اگه ...

عزیزم طرح مادران بدون گواهی میشه

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
عزیزم طرح مادران بدون گواهی میشه

بله میشه گواهینامه لازم نیس اما موقع ثبت نام حواستون باشه خط حتمااا به نام مادر باشه

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
بله میشه گواهینامه لازم نیس اما موقع ثبت نام حواستون باشه خط حتمااا به نام مادر باشه

من ب اسمم دراومد ولی نگرفتم هنوز باطرح مادرانه

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
تو سایت زده

خب سایت برای مادران و خودروهای فرسوده از فردا تا تا دوشنبه ثبت نام داره برای افراد عادی فعلا نیس

من ب اسمم دراومد ولی نگرفتم هنوز باطرح مادرانه

برای طرح مادران باید حداقل دو فرزند داشته باشید که فرزند کوچیکتون متولد۲۴آبان ۱۴۰۰به بعد باشه

برای طرح مادران باید حداقل دو فرزند داشته باشید که فرزند کوچیکتون متولد۲۴آبان ۱۴۰۰به بعد باشه

بله دختر دوم من آذر پارسال ب دنیا اومد

منی ک ماشین ندارم شنبه نمیتونم ثبت نام کنم؟

خیر شنبه فقط برای اون دو گروه هستش شما جزو گروه افراد عادی محسوب میشین هرزمان بخشنامه ی فروش اومد دقت کنید اگه نوشته بود افراد عادی و .... در اون صورت شما میتونید ثبت نام کنید