2777
2789
عنوان

ثبت نام ایران خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 54 پست
بله دختر دوم من آذر پارسال ب دنیا اومد

خب پس شرایطش رو دارید فردا ثبت نام کنید شما خیلی شرایطت بهتر هست از افراد عادی چون مادران شانس بردنشون خیلی بیشتره من چندتا مشتری داشتم با همون بار اول و دوم برنده شدن .همیشه شرکت کنید

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو‌ سایت میزنه زمان ثبت نام؟

بله فردا ساعت ۱۰ شروع ثبت نام هست اما معمولا ساعتای اول سایت یکم ایراد داره همون فردا تو خود سایت شرایط رو مینویسه

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
خب پس شرایطش رو دارید فردا ثبت نام کنید شما خیلی شرایطت بهتر هست از افراد عادی چون مادران شانس بردنش ...

میگم عزیزم برنده شدم تاپیکا اخرمو بخون

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
خب سایت برای مادران و خودروهای فرسوده از فردا تا تا دوشنبه ثبت نام داره برای افراد عادی فعلا نیس

مرسی عزیزم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
سلام عزیزم از شوهرت پرسیدی؟

سلام گلم ببخش الان آنلاین شدم کامنتتو دیدم

ب همسرم گفتم گفت اگه نمیشه خودت تغییربدی فقط ی راه داره اونم این ک بری نمایندگی ایران خودرو توشهرتون اونا ب اطلاعات دسترسی دارن میتونن برات درستش کنن

بیستون بوددلم،عشق چ آورده سرش؟                                  ک ب ارگ بم ویران شده پهلو زده است😔    

سلام گلم ببخش الان آنلاین شدم کامنتتو دیدم ب همسرم گفتم گفت اگه نمیشه خودت تغییربدی فقط ی راه داره ...

مرسی عزیزم ممنون 

امضای خدا پای تک تک آرزوهایتان 🌸🌸