2777
2789
عنوان

بزرگترین غصه ی زندگیتون چیه...بیاین برای هم دعا کنیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5932 بازدید | 193 پست
چه دلسوزانه گفتی......بله...هی میخوام برگردم به روزهای خوب.....شوهرم فکر میکنه چون هفته ای یک روز می ...

عزیزم اگه اجاره کنه که خیلی خوبه ، برو از این فضا دور شو که اعصابت راحت بشه ، اگرم فکر میکنی ممکنه شوهرت با اون پرستار بهت خیانت کنه ، با وجود شما تو همون خونه هم ، ممکنه شوهرت خیانت کنه ، به فکر آرامش خودت باش ، شما اولویت شوهرت نیستی ، ناراحتی نداره ، شوهرت هم اولویت شما نباشه ، هرچقدر برات مایه میذاره ، شما هم براش مایه بذار

چه دلسوزانه گفتی......بله...هی میخوام برگردم به روزهای خوب.....شوهرم فکر میکنه چون هفته ای یک روز می ...

یه نصیحت! 

زیاد اصلا خودت درگیر این مشکلات و افکار نکن!  تهش هیچی نیست! فقط خودت ار بین می ری! 

یکم بیا عقب تر!  تو جزئی از اون خانواده نیستی! و هیچ وقت هم نخواهی بود!  هر چیزی یه شمشیر دو لبه است! هر اتفاقی ۵۰ قسمت بدی داره و ۵۰ قسمت خوبی!    اگه تو جزئی از اون خانواده نیستی پس مشکلات اون خانواده هم نباید زیاد تو رو ناراحت درگیر کنه!  همیشه تو دلت بگو گور پدرشون و برو به کارهای خودت برس!  اصلا لزومی نداره انقدر می شینی حرص می خوری!  

یه بار دایی شوهرم برگشت به من گفت تو اینجا هیچ کاره ای نیستی!  منظورش این بود که خفه شو و دخالت نکن! می دونی بعدش چیکار کردم! گفتم راست می گه وقتی اونها من جزئی از خودون نمی دونند چرا من انقدر خودم به اونها می چسبونم! بعد از اون دیگه مهمونی هاون نرفتم!  تو مهمونی ها زیاد کمک نمی کنم!  خونه مادرشوهر زیاد نمی رم اگه هم برم دیگه مثل قبل کمک نمی کنم و ظرف نمی شورم!  چون اگه من کاره ای نیستم باید از مزایای کاره ای نبودن هم استفاده کنم! مزایای هیچ کاری نکردن و انجام ندادن وظایفی هست که از عروس انتظار دارند! 

هر رابطه ای دو طرف هست احترام بزارند احترام ببینند! 

شما هم برای خودت نَشین زندگی جهنم کن!  یه زندگی ساختی شوهرت گذاشتی وسط خودت این طرف و مادروهرت اون طرف! خودت داری آتیش می زنی تا به شوهرت بگی بیا و منو انتخاب کن! انتخاب نمی کنه فقط خودت داغون می کنی! 

در نهایت زمان به نفع تو هست!  بزار زمان بگذره! تا آخرش که اوضاع اینطوری نمی مونه! 

قرار نیست خودت فدای مادرش کنی. ولی قرار هم نیست تنهایی بشینی و خودت عذاب بدی! 

بالاخره زندگی بدبیاری هم داره!  اینم یه دوران موقت و گذرا برای شماست! خودت بی خود شکسته و پیر نکن!  برو برای خودت سفر زیارتی  برو پیش مادرت. برو دانشگاه.  وقتت پر کن تا دیگران نخوان برای وقتت برنامه ریزی کنند.  کسی هم چیزی گفت بگو مادر خودش پرستار داره. مکانش هم مستقله!   حرفیه که خودشون زدند!  

یا ارحم الراحمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری فهمیدی سینوزیت داره عزیزم؟علائم چیه؟ چون پسر منم خییلی وقته مریض هرچقدد دکتر میبرم‌خوب نمیشه ...

عزیزم دخترم سرما خورد دیگه سرما خوردگیش طولانی مدت شد یه چند ماهی طول کشید 

علایمی اینه که تو خواب سرفه می کنه،یا از خواب بیدار میشه سرفه می‌کنه

صبح اصلا میل به صبحانه نداره

آبریزش بینی هم داره

عزیزم دخترم سرما خورد دیگه سرما خوردگیش طولانی مدت شد یه چند ماهی طول کشید  علایمی اینه که تو ...

الهی بمیرم 

پسر منم دقیقا از اول مهر همینطوریه 

بینیش چرکی هست...انقدم دکتر بردم خوب نشده😔😔

الهی بمیرم  پسر منم دقیقا از اول مهر همینطوریه  بینیش چرکی هست...انقدم دکتر بردم خوب نشد ...

خدا نکنه عزیزم

پسر گلتون چند سالشه؟؟

عزیزم تا میتونی بینش رو با اسپری سدیم کلراید تخلیه کنید .هر دو ساعت این کارو انجام بدین خیلی‌ موثره

پسرم دوسال و نیم هستش عزیزم. حتما اینکارو میکنم  دختر شما بهتره شده؟

عزیزم انشالله برای پسر شما سینوزیت نباشه

نه دخترم هنوز بهتر نشده،طوری که من می‌دونم تا خر زمستون همین طوریه.دکتر می‌گفت

ولی خودم  سعی میکنم تقویتش کنم،بینیش رو شستشو میدم

عزیزم انشالله برای پسر شما سینوزیت نباشه نه دخترم هنوز بهتر نشده،طوری که من می‌دونم تا خر زمستون ...

انشالله ب امید خدا.

انشالله ک دختر شما هم زودتر خوب بشه.

خیلی سخته مریضی بچه😔😔

برای منم دعا کنید مرسی

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

وای اسی من همیشه یادت میفتم حتی صفحتو سیو کردم😢 خیلی بفکرتم ان شاء الله بیای خبر بدی حالت بهتر شده مادر شدی و اوضاعت بهتر شده🤲

آیدی روبیکا برای ف.ال قران وکف بینیMobbina34 فقط خانما❤هزینه بعد از رضایت شما و در حد توانتون❤

اسی چیکار کردی عزیزم ؟ همش صفحتو چک میکنم ببینم اوضاع بهتر شده یا نه مارو بی‌خبر نزار عزیزم

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

اون وقتا که سقط کردم...هنوز با شوهرم زیر سقف نبودیم....محرم بودیم.نامزد بودیم....هی میگفت شرایطش نیس ...

دختر عزیزم سلام کمی آرامش وگذشت وانسان دوستی ومهربانی چاشنیه زندگیه قشنگت بکنی  ازشیرینیش هم خودت هم اطرافیانت بهره مند میشید شیطان با انواع وسوسه ها والقای افکار  غیر انسانی واخلاقی شیرینی وحلاوت زندگی رو برامون تبدیل به زهر وغیر قابل تحمل میکنه  

عزیزم اینقدر زندگی رو به خودت سخت نگیر...تا حدودی تو شرایطت بودم سعی کن آزاد رها باشی....غصه خوردن مریض ت میکنه....زندگیت از نو شروع کن همه مشکلات و  بدبختی دارن....نمیتونم بگم چه رنج هایی کشیدم ...در حد مرگ ولی باز به این زندگی برگشتم....برو مشاوره ...هنوز فرصت داری ایشالله مادر میشی ....