2777
2789
عنوان

بزرگترین غصه ی زندگیتون چیه...بیاین برای هم دعا کنیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5932 بازدید | 193 پست
الهی عزیزم..به قول خودت این روزام میگذرن البته به سختی چه میشه کرد جز توکل به خودش 💔

عزیزم به شدت بیقرار روزهای خوش هستم

ای کاش خدا به خاطر دل رئوف شوهرم بهمون رحم کنه

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید تو امضاتون زدین مادرشدن آرزومه ولی ۳ بار سقط عمدی داشتین ؟! داریم همچین چیزی ؟ 

همیشه به فکرتون بودم و درجریان تاپیکتون بودم و همش میگفتم خدایا فلانی بیاد بگه مشکلم حل شد و مادرشوهر رفت خونه خودش و راحت شدم .

من در حدی نیستم که قضاوت کنم جای خدا هم ننشستم و نمیخوام دلتونو بشکنم 

ولی 

مشکلاتی که الان دارین بخاطر چشم زخم جاری و خواهرشوهر نبوده 

..... 

ببخشید تو امضاتون زدین مادرشدن آرزومه ولی ۳ بار سقط عمدی داشتین ؟! داریم همچین چیزی ؟  همیشه ب ...

اون وقتا که سقط کردم...هنوز با شوهرم زیر سقف نبودیم....محرم بودیم.نامزد بودیم....هی میگفت شرایطش نیست!!! همه عمر من رو حروم کرد که رفاه بوجود بیاره بعد ازدواج کنیم.....الان رفاه کامل داریم...آرامش مطلقا نداریم..خواب و اعصاب ندارم.....بچه نداریم....

جاری ندارم..

مادرشوهرم همیشه میگفت عاشق شوهرمه و تا وقتی باهاش زندگی میکرده بهترین سالهای عمرش بوده...بعد ازدواج ما رفت پیش برادر شوهرم.....تا اینکه بالاخره خانم باز به آرزوش رسید

پس شوهرتون درخواست سقط میکردن ؟  یعنی هر ۳ تاشو درجریان بود ؟

بله...کامل....ایشون کانل در جریان بود..و سقط خواسته شون بود....هرچی هم الان تیکه میندازه که من مشکلی ندارم ..بچه بیاریم..میگم اون موقع که تونستم تو اونجوری کردی...میگه یعنی تو فکر میکنی ما میتونستیم اونا رو نگه داریم....

به خدا حرف زدن درباره اش برام خیلی سخته..توضیح جرییات برام خیلی سخته..بخاطر همین نمیخواستمبگم مشکلم چیه.....انقدر به خودم ای کاش ای کاش میگم که حد نداره.....

تاوان اشتباهم رو دارم میدم

بله...کامل....ایشون کانل در جریان بود..و سقط خواسته شون بود....هرچی هم الان تیکه میندازه که من مشکلی ...

ایشون هم تو گناه بلکه بیشتر از شما شریکه

مگه قول رفاه نداده بود کو اون رفاهی که در ازاش جون بچه های خودش رو گرفت این رفاهه ؟ آدم‌میخواد ۱۰۰ سال سیاه رفاه نباشه 

بیخود میکنه تیکه میندازه شما که از هوا باردار نشدی 

بگو اون آلت سرگردان کوفتیت رو کنترل میکردی تا الان به جای ۳ تا سقط 

بچه داشتیم 

واقعا نمیتونم نسخه بپیچم ولی شما ی کاری کن فعلا این مادرشوهر و کوفت و زهرمار رو بزار کنار 

توبه کن 

روز و شب معذرت خواهی کن از خدا 

استغفار کن 

ولی دیگه نگو ای کاش ... این ای کاش نابود میکنه روح و مغز آدمو 

برگرد ست خدا از ته دل طلب بخشش کن 

میبخشه و وقتی بخشید ان شالله مشکلاتتون دونه دونه حل میشه

بخاطر لحن تندم عذر میخوام اعصابم خورد شد 

آخه چقدر یه آدم میتونه پررو و خودخواه باشه هووف  

ایشون هم تو گناه بلکه بیشتر از شما شریکه مگه قول رفاه نداده بود کو اون رفاهی که در ازاش جون بچه های ...

عزیزم همه حرفهایی که شما میگی رو خودم هر روز به خودم میگم......

انقدر به خدا التماس کردم از گناهم بگدره....

دوست دارم یکبار طعم مادر شدن رو بچشم...سپردم به خودش .....

برای گرفتاری ام دعا کن..از همه طرف تو فشارم

عزیزم همه حرفهایی که شما میگی رو خودم هر روز به خودم میگم...... انقدر به خدا التماس کردم از گناهم ب ...

حل میشه ان شاالله 

من خودم پر از گناهم و درست نیست آدم کسیو گناهکار بدونه 

لایق باشم دعاتون میکنم عزیزم 

خدا مهربونه تنبیه هم اگر بکنه از روی لطف و حکمته و هیچ وقت بنده اش رو رها نمیکنه 

ان شالله لطفش شامل حالت بشه گلم 

امروز جمعه اس منصوب به امام زمان برای فرجشون دعا کنین تا درمشکلاتتون فرج و گشایش حاصل بشه