2777
2789
عنوان

بزرگترین غصه ی زندگیتون چیه...بیاین برای هم دعا کنیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5932 بازدید | 193 پست

بزرگترین غصه زندگیم نبود پدر و مادرم هستن خیلی دلم براشون تنگ شده کیلومترها دورم ازشون ، غصم اینه حتی وقتی فوت شدن پیششون نبودم حسرت اینکه چشم انتظار بودن ببین منو تا عمر دارم عذابم میده ، الانم حتی به سنگ قبرشونم دسترسی ندارم دلم که تنگ میشه از ناچاری میرم سرخاک پدر دوستم 🖤 غصم اینه که خیلی دوست داشتن بچه منو ببینن اما نشد و امسال تو اولین سالگرد فوتشون فهمیدم باردارم و نشد حتی مراسم سالگرد شرکت کنم تمها ارزوم اینه تو دلیم که دختره و خدا منت سرم گذاشته هدیه داده بهم شبیه مادرم بشه و هر روز جلو چشام قد کشیدن مادرمو بینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطم با اونی ک دوسش دارم هرکاری میکنم درس نمیشه و خیلی خیلی دارم اذیت میشم هیچکاری دیگ از دستم برنمیاد ک باز رایطمونو درس کنم.برام دعا کنین برا حال دلم🙏برای اینکه اگ دوس داشتنم ی طرفس دوطرفه بشه واقعا این موضوع خیلی داره نابودم میکنه

سی سالمه دلم میخاد ازدواج کنم وخوشبخت بشم ازتنهایی وخانواده خسته شدم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

دعا کنین برام کار همسرم درست بشه دعا کنین این ماه حامله باشم خواهش میکنم هر کی پست و دید صلوات بفرسته برام حتی شده یه دونه صلوات خیلی به دعا هاتون نیاز دارم منم براتون دعا میکنم

کاش اونایی ک ب حاجتاشون رسیدن میومدن میگفتن چ دعاهایی مجرب....لعنت ب من ک هیچ کاری جز دعا ازم بر نمی ...

سلام عزیزم اگه تلگرام داری لینک ی گپی رو برات ارسال میکنم برو توش عضو شو ، ی سادات خانومی هستن هرکی مشکلشو میگه بهش ی ختم دعا میدن، بیشتریا جواب گرفتن، منم گرفتم، انشالله مشکل شماهم حل بشه، این لینکو کپی کن بفرست تو پیام های ذخیره تلگرامت آبی که شد بزن روش وارد گروه میشی 

https://t.me/+LOI-2TAXNdQ3YTk0

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

بیماریام تنهایی حسرت سلامتی داشتن شوهر خوب حسرت پول خونه واس خودم بیماریهای روحیم حسرت یک روز بدون بادشکم  اووووه خدایا کی از تعطیلات بر میگردی تا رسیدگی کنی

سلام عزیزم اگه تلگرام داری لینک ی گپی رو برات ارسال میکنم برو توش عضو شو ، ی سادات خانومی هستن هرکی ...

واااای عزیزم مرسییییی خیلی لطف کردی😘انشالله خدا عاقبت بخیر باشی همیشه

ولی من قلب های مچاله شده ی زیادی رو دیدم که خدا نجاتشون داد(:
از فکرش دارم دیوونه میشم..خیلی هم رو دوست داشتیم...دیوونه هم بودیم..خیلی خیلی خوب بود..لنگه شوهرم پی ...

مثل یه کیک هست که با اشتها داری می خوری. بعد یه لایه از کیک برمی دارند و می بینی زیرش پر از کرم و سوسک هست!  دوباره اون لایه کیک می زارند سر جاش!  همه چی مثل قبله!  ولی تو دیگه میلی به خوردن نداری!    همه می گن اولش که عالی بود الانم که عالی هست. ولی چرا تو دیگه مثل قبل نیستی؟ 

برای اینه که تو دیدت تغییر کرده. باطن کثیف او کیک دیدی!  چهره واقعی اون آدم ها رو دیدی! 

هنوز دلت می خواد برگردی به اون لحظه ای که لایه رویی کیک برنداشته بودند!  دعا می کنی برگردی به قبل و خودت به فراموشی بزنی تا حس کنی خوشبختی!  در صورتی که از اول هم نبودی! 

سه بار بدنت درگیر سقط و فرایندهاش که بدن یه زن جوان داغون می کنه کردی تا رضایت شوهرت داشته باشی تا شوهرت از دست خودت راضی نگه داری ولی الان دیدی که شوهرت چه راحت تو رو به خاطر مادر ۸۰ ساله اش کنار زد!  حقیقت تلخ زندگی وحشتناک می خوره تو صورت آدم! شوهرت بد نشده. از اول همین بوده ولی این اتفاق باعث شده اونها خود واقعی‌شان نشون تو بدهند! 

من خودم تمام این لحظات سخت و دردناک از سر گذروندم!  خیلی سخت بود خیلی گریه کردم ولی الان حس می کنم لازم داشتم تا این دوران بگذرونم که بدونم هیچ کس با ارزش تر از خودم نیست! تمام زندگیم رو هم اگه فدای شوهرم کنم آخرش خانواده اش مادرش هست نه زنش!  پس بیام یکم عقب تر و انقدر خودم قاطی مشکلاتشون نکنم! اینها مشکلاتشون تمومی نداره!  گور پدر همشون!  مگه اونها دلسوز من بودند که من بخوام دلسوزشون باشم! 

یا ارحم الراحمین

بی کسی وبی پناهی ،بی پولی ،شغل سخت همسرم،تنهایی 

بی مادری ،بی خواهروبرادری،بی محلی وبی احساسی پدرم 

رانندگی نمی تونم یاد بگیرم شده آرزو که گواهینامه بگیرم آنقدر خیابونا و تنها با پای پیاده بالا پایین نکنم ،انقدر تیکه مادر شوهرم که بی عرضه ای ونشنوم،

اما الان یکی گفت بدترین غصه مریضی لا علاج واقعا راست گفت اول سلامتی دوم سلامتی مهمترین چیزه 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

از فکرش دارم دیوونه میشم..خیلی هم رو دوست داشتیم...دیوونه هم بودیم..خیلی خیلی خوب بود..لنگه شوهرم پی ...

سلام تاپیک هاتونو خوندم  ناراحتم براتون  ایشالا همه ی مشکلاتتون حل بشه ایشالا خدای مهربون توبه تونو قبول کنه دعامیکنم براتون و برای آرامشتون سوره ی حمد میخونم 

مثل یه کیک هست که با اشتها داری می خوری. بعد یه لایه از کیک برمی دارند و می بینی زیرش پر از کرم و سو ...

چه دلسوزانه گفتی......بله...هی میخوام برگردم به روزهای خوب.....شوهرم فکر میکنه چون هفته ای یک روز میریم کوه ..هفته ای یک روز جنگل!! کلی هم به من پول کلاس میده...چون خونمون شیکه پس من زن خوشبختی هستم...ولی لایه تمام اینا لایه ی رویی زندگی منه...وافعا دلم ازش گرفته....

اللن گفت دوست داری برگزدیم به روزهای دوستیمون..خیلی هم رو دوست داشتیم.....میخوای یه واحد برات احاره کنم بعد ...پریدم وسط حرفش گفتم ، برا زنت میخوای واحد اجاره کنی از خودت دورش کنی ولی برا مادرت حاضر نیستی یه خونه بگیری..بعش گفتم همه درد من اینه..که من اولویتت نیستم.....

واقعا حرفات رو می‌فهمم